PARTYINFO

 

MOTTOTECHNA_06

Datum konání:
11.03.2005 - pátek
Místo konání:
Valašské Klobouky - VestiBull
DJs:
Nika 77 (techno.cz), Miss Renny (fabric.cz), Denia (S.M.I.I.L.E/SK) + Dorota Nvotová (klávesy a zpěv)
Info:
info@jzdpromotion.cz
Popis:
vstup 90 CZK, start 20:00
Line-up:
20.00 - 22.30 >>> Denia & Dorota Nvotová (syntetizátor)
22.30 - 01.00 >>> Nika 77
01.00 - 04.00 >>> Miss Renny
 
 
Denia nahradí nemocnou Lauru Level
Mottotechna 06 - Ladies In The Mix
V patek 11.3.2005 vypukne ve valasskoklobouckem clubu VestiBull dalsi pokracovani party Mottotechna s poradovym cislem 6, tentokrat s podtitulem Ladies In The Mix, jak uz s nazvu vypliva celou noc budou mit na starosti hned tri techno-krasky.
 

Jako prvni vystoupi zastupkyne moravskeho bookingu Strobe (www.strobe.cz) Laura Level. Z nedalekych Slusovic dorazi djka Miss Renny, z ostravske agency Fabric(www.fabric.cz). Hlavni hvezdou bude bezesporu prazska djka NIKA 77 (www.nika77.com), hajici barvy Techna.cz, od ktere uslysime exclusivni trihodinovy set, plny energicky nabiteho techna s prvky minimalu. Jak uz byva zvykem ve VestiBullu, cekejme opet posileny sound system o sile 8kW. 

NIKA 77
Techno/Minimal/Ambient
(www.nika77.com)  (Praha, CZECH REPUBLIC)
 
Nika 77 je z Prahy a djingu se věnuje od roku 1997 a patří mezi přední české djs. Představila se už ve většině nejznámějších klubů v Čechách i na Slovensku, vystupovala v Anglii, Maďarsku, Německu, Rusku, Polsku, Belgii, Chorvatsku, Srbsku, Bosně. Její sety jste mohli slyšet v různých rádiových a televizních programech o taneční hudbě.

V Praze je residentkou akce Connect Yourself (Radost FX, Roxy) pořádanou největším českým serverem o taneční hudbě v České republice, www.techno.cz, pod jehož hlavičkou vystupuje.

V Čechách supportovala mnoha osobnostem elektronické scény jako například Steve Stoll, Luke Slater, Dave Angel, Female a další.

Slyšet od ní můžete převážně techno, ale příležitostně hrává experimentální až ambientní elektroniku. V současné době se věnuje studiové práci.

Doposud vydala několik věcí na českém labelu TechEx 2 a 3 , Fylo a momentálně pracuje na vlastním labelu.

 
LAURA LEVEL
Techno/Electro
(www.Strobe.cz) (Praha, CZECH REPUBLIC)
 
V roce 2001 byla vybrána na základě svého dema jako jediný zástupce ČR z přibližně 60 českých DJs a producentů na Red Bull Music Academy do New Yorku. Styl hudby, který hraje můžeme označit jako tech-electro. Nejedná se ovšem o módní a komerčně laděné retrodisco, nýbrž o tvrdé tech-electro, které čerpá z odkazu elektronické hudby. Mezi její oblíbené producenty patří Surgeon, Jeff Mills, Regis, Christian Wünsch, Speedy J, Luke Slater, the Advent, Terence Fixmer, Front 242 a Gaiden.

Za dobu svého působení na scéně natočila 6 demo CD. V červenci 2002 namíchala "Electrosmoke Therapy", které zvítězilo v soutěži o mix cd SOL v časopise Bassline. Ve stejném roce získala residenturu v německém klubu Prison v Landau (kde pravidelně vystupují taková jména jako Marusha, Marco Bailey, Thomas Schumacher, Gaetano Parisio, Rush, Speedy J, Chris Liebing atd.).

Představila se rovněž v několika rádiích v těchto tanečních pořadech: Sobotní Dance Party na rádiu Kiss Publikum, Fresh na rádiu Radio Life, Clubmix na Radiu Bonton, Laary Faary na Českém Rozhlase, Kissmania rádia Kiss Hády, rádiu Dragon a na Rádiu 1. Laura Level se také intenzivně věnuje vlastní produkci, která se dá stylově zařadit na pomezí experimentální elektroniky a ambientu.

Současně také pracuje na tanečních skladbách, což byl jeden z hlavních důvodů, proč používá Final Scratch. Je to dokonalý digitální prostředek, který umožňuje hrát vlastní produkci a skladby, které nikdy nevyšly na vinylech. Zatím posledním počinem je mix CD Glas-Perlen-Spiel, které zajímavým a originálním způsobem kombinuje dj set a live-act
(k poslechu na www.techno.cz).
 

MISS RENNY
Techno/Tech-house
www.fabric.cz

Počátky jejího hraní spadají k roku 1998, kdy měla možnost poprvé si vyzkoušet práci s deskama a gramofony na menších student parties. Postupně experimentovala a hledala svůj styl v hudbě od acid housu, přes house, deep house až po tech house, techno a nakonec funky techno.

Působila pod několika agenturami - začínala pod agenturou Moravian Techno, kde se podílela na spoluorganizaci menších klubových (parties organizované v klubech po celé české republie) a větších akcí (300 - 500 lidí), s hostujícími předními CZ TOP Djs.

Po rozpadu Moravian Techna, působila krátce pod hlavičkou RAVE CZ. Po cca půlroční pauze se vrátila zpět na scénu, a to sérií residentních klubových akcií v klubu Quadro v Uherském Hradišti ve spolupráci s ag. Strobe.Od počátku roku 2002 byla zastupována agenturou W production, kde vystupovala a byla rezidentkou na všech významějších akcích, pořádaných
touto agenturou vedle takových zahraničních Djs jako - DJ Pacou, Felipe, Steven, atd.

Za tu dobu hrála ve všech moravských i českých klubech na větších akcích, pravidelných klubovkách , se všemi známějšími českými Dji i se zahraničními (G - Force, Kazu Kimura). Několikrát byla pozvána do vysílání radia Kiss (Zlín, Ostrava), hostovala též v pořadu radia JIH. Hrála několikrát na Slovensku a v Německu.

Pravidelně hostuje na akcích pořádaných Klubem Fabric v Ostravě.V létě roku 2002 namixovala první oficiální demo, které se v recenzích časopisu Bassline umístilo na předních místech.
 
Její styl by se dal popsat jako funky techno, s prvky tech housu, s pravidelnými beaty,a groovy pasážemi a melodiemi. Dokáže však zahrát také tvrdší formu techna, perkusivní, ale pravidelné s výraznými basy.Ve svém setu upřednostňuje pestrost, zvraty a gradace - "mám ráda zábavu, změny a napětí s pevným základem a čistými zvuky. Ráda požívám desky s vokály, nebo se spoustou ploch." - říká o svém stylu sama DJka.
 
Mezi její nejoblíbeněší producenty- Joel Mull, Mateo Murphy, Adam Beyer, Rinno Cerrone, Misstres Barbara, Danilo Vigorito, Stanny Fransen, Jel Ford, Mark Antonio, Hardcell, Mhonolink, Marco Bailey (Redhead). Alexander Kowalski, Cisco Ferreira. Z Djs především: Max Duley, Samuel L Session.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016