PARTYINFO

 

KAMIKAZE REDGUN

Datum konání:
18.03.2005 - pátek
Místo konání:
Chomutov - Tip
DJs:
Jerry (Bassline/Apokalypsa), B.One.K (Mix.cz), Carrione(Mix.cz)
Info:
flashprodukce@centrum.cz
Popis:
vstup 80 CZK, prvních 100 energy drink zdarma
 
 
Pořádný náboj a pekelné horko
Kamikaze Redgun je synonymem pro pořádnou porci zábavy v podání ostřílených matadorů české taneční scény, djů kteří vědí co je to zábava a neberou vážně hudební škatulky. Proto ani vy se nemusíte příliš ostýchat, vše je totiž povoleno, vše je hlavně o zábavě.
 

V pátek 18.3. zavítá do chomutovského TIP CLUBu další díl ze série v mnoha klubech tolik populárních Kamikaze parties, díl s podtitulem Kamikaze Redgun. Kamikaze Redgun přinese nejen lahodné osvěžení v podobě energy drinků, ale hlavně i pořádnou porci zábavy, o kterou se postarají populární Mix djs Carrione a B.One.K spolu s hostem večera, zástupcem brněnské taneční scény, člověkem stojícím za projektem Apokalypsa parties, djem skrývajícím se pod jménem DJ Jerry.

Na co se tedy můžete těšit?

Za normálních okolností by jste nebyli daleko od pravdy, kdyby jste očekávali pořádné techno, ale to by pak nebyla splněna podmínka řádné Kamikaze párty: Vždy je to o něčem jiném, o zábavě.,  proto i Kamikaze Redgun přinese možnost ovlivnit hudební dramaturgii večera. Dejte svým tancem vědět dji, co se vám líbí a on se vám přizpůsobí. Záleží tedy jenom na vás jestli bude celý večer ve znamení techna, nebo dáte raději přednost energické a nápadité smršti house, trance, progressive a techna. Sami si zvolte, je to jen na vás!

18.3.2005 chomutovský TIP CLUB a Kamikaze Redgun, djs: Jerry (Bassline/Apokalypsa), B.One.K (Mix.cz), Carrione (Mix.cz).

Vstup 80 Kč, prvních 100 energy drink zdarma. Zase je tu párty s pořádným nábojem

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016