PARTYINFO

 

CLUBSESSION

Datum konání:
19.03.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Crash Club
DJs:
Pet Crusty, MarcoS, Dejff, Sally J
Info:
http://www.crashclub.cz
clubcrash@seznam.cz
Popis:
vstup 50 CZK
Line-up:
22:00 Pet Crusty
00:00 Marco S
02:00 Dejf
04:00 Sally J
 
 
Taneční scéna na Jižňáku
První březnovou sobotu počínaje můžou všichni milovníci taneční scény pravidelně počítat s novou koncepcí programu klubu Crash (www.crashclub.cz), který naleznete na pražském Jižním městě.
 

Jedná se o zásadní změnu v programu tohoto velice zajímavého prostoru, který má již letitou tradici. Každou sobotu vás čekají velice zajímavé mejdánky ve stylu house a progresive obohacené standardními, avšak velice kvalitními doplňky, jako light  & laser show, projekcí, velice slušnými cenami drinků atd.

Snad největší důraz klademe na produkci, kterou pro Partyzone zastřešuje DJ P@co. Na jeho bedra spadá výběr DJů, kteří v klubu zahrají. Šanci mají také začínající, avšak přesto zajímaví DJs, kteří budou mít prostor představit se každou sobotu v čase od 22 do 24:00. Po té převezmou otěže již renomovaná jména. Zájemci se mohou hlásit na email pacous@seznam.cz, popř. posílat své demo CD na adresu klubu.

Věříme, že se Partyzone bude líbit a již nyní se těšíme na setkání s Tebou. Takže nezapomeň každou sobotu můžeš počítat s Crashem.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016