PARTYINFO

 

CLUB MASTER

Datum konání:
12.02.2005 - sobota
Místo konání:
Trutnov - Newend
DJs:
Loutka (JPA), Cool, Loud
Live:
Trancegate
Info:
http://www.mountaingate.cz
Popis:
vstup 99 CZK, start 20:00
 
 
Clubmaster v Trutnově s Loutkou
Další díl pravidelné klubové noci Club Master je opět tady. Jednoznačně nejnavštěvovanější klubovka v Trutnově Vás tentokrát naláká v sobotu 12.2. do klubu New End, kde se představí opravdová hudební legenda a nekorunovaný král mejdanů DJ Loutka.
 

LOUTKA patří mezi ty osobnosti, které se významnou měrou zasloužili o rozvoj naší taneční scény. Jeho hudební historie je proto dosti pestrá - již v roce 1992 začíná jako průkopník housového stylu u nás, podílí se na vytvoření agentury Roxydust House Factory (Roxydust), v letech 1994-5 hostuje v klubech v zahraničí. Stává se rezidentem v klubu Radost FX, zakládá svou pravidelnou noc Shake v klubu Roxy. Svými jedinečnými sety rychle získává na popularitě a jeho jméno je hlavním tahákem všech větších tanečních akcí. Za dobu svého působení měl příležitost si zahrát vedle tak zvučných jmen jako např. Josh Wink, Jazzanova, Silicon Soul, Buschwacka a další. Náš region vzal útokem v letech 1999 a 2000, kdy byl hlavním hostem naprosto vyprodaných akcí Night of house v klubu Dr.MAX ve Vrchlabí.
 
Těšit se můžete také na projekt TRANCEGATE live, který  tentokrát představí své žhavé hudební novinky. Dj COOL si pro  tento večer jistě připraví ty pravé pecky. Posledním, kdo se Vám tento večer představí bude DJ LOUD, kterého znáte především z techno parties. Tentokrát se však jeho set ponese v duchu veselé energické house music.

Hudební klub New End v Trutnově se stal za poměrně krátkou dobu svého působení velmi oblíbeným a navštěvovaným místem. Jeho prostory jsou děleny na restauraci a sál s tanečním parketem. Typickým prvkem klubu je masivní dřevěný nábytek a kamenné zídky, které celý prostor zajímavě rozdělují.  V restauraci nechybí ani velký bar, kde si můžete se svými přáteli dát nějaký dobrý drink nebo zahnat náhlý hlad nějakou místní dobrotou.  Hravější povahy uvítají kulečník nebo fotbálek.

Z restaurace projdete na taneční parket, kde malbami vyzdobené stěny vytváří přesně tu správnou klubovou atmosféru. Kvalitní ozvučení zajišťuje zvukový aparát firmy Bell, nebude chybět videoprojekce.

Pozor! Jízda začíná v 20 hodin a jízdenka je jen za 99,-.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016