PARTYINFO

 

FRANCE FEAT. ROXY

Datum konání:
19.02.2005 - sobota
Místo konání:
Karlovy Vary - Zámeček
DJs:
David Bowles (Keendok studio, France), Airto (Roxy)
Popis:
vstup 70 CZK
 
 
France feat. Roxy v Zámečku
Do nového clubíku Zámeček v Karlových Varech zavítá Francouz, žijící již několik let v Čechách a u nás dobře známý a zdomácnělý David Bowles. O jeho neuvěřitelném talentu svědčí i to, že za pouhé tři roky se stal jedním z nejpopulárnějších DJs u nás a měl možnost předvést své umění snad ve všech klubech v naší republice.
 

Dále své desky roztočí AIRTO, pravidelný host na akcích Mix, Climax a Fresh, se řadí k nejdéle působícím DJs u nás. Sjezdil již celou naši vlast s perfektními ohlasy prakticky odevšad, kde si zahrál. Není divu – jeho hodně pozitivní a našláplé sety učarují svou neuvěřitelnou živelností a precizní technikou.

Díky velkému množství stylově různých desek je však AIRTO velmi univerzální DJ a není pro něj problémem odehrát hned několik druhů setů od vyloženě poslechových, přes sety s prvky disco až po velmi energické taneční sety. DJ AIRTO též poslední dobou často vystupuje za doprovodu MCs P.E.Z. & La Fleur. Tím se zařadil mezi DJe využívající kombinaci djingu, živého zpěvu a rapu.

A trojci doplní domací FREEDOM - DJ hvězdy nemusí být jenom z Londýna, nebo z Prahy – poslouchejte týpka, jehož mix vyhrál v XMAGU …

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016