PARTYINFO

 

MON AMOUR VOL. 6 - THE VERY BEST OF

Datum konání:
05.03.2005 - sobota
Místo konání:
Prostějov - Space
DJs:
Jerry, Orbith, Leo Lycra, Michael Scuberman, Michaela Salačová
Popis:
V. I. P. opening party
Ovoce pro všechny, barmanská show
Volný vstup pro všechny ladies
 
 
Otevírací party klubu Space v Prostějově
V luxusním prostředí nového klubu Space Prostějov navážeme na první, dnes již legendární valentýnskou párty Mon Amour, kde se více než před rokem za gramofony setkalo bratrské duo DJ Jerry a Orbith.
 

Tenkrát to bylo neplánované a spontánní, nicméně o to živelnějsí vystoupení, jež pro oba borce jiste nebude problém zopakovat - a dost možná i překonat. Sekundovat jim bude stále oblíbenejší Leo Lycra. S hravostí na jakou jsme u něho zvyklí bude roztáčet vinyly nejen na opening party, ale i v budoucnu na své vlastní klubové noci jako SPACE resident. Michael Scuberman má už tradičně nachystán svuj funky techno-elektro set, kterým vás vždy spolehlivě roztančí.

V neposlední řade nesmí chybět Djka, která také stála u zrodu celé série mejdanů MON AMOUR - Michaela Salačová. Mladá dáma, která nás již všechny přesvedcila, že nejen že ví co chce, ale má i na to aby toho dosáhla. Důkazem toho budiž její vstup pod německý KneDeep booking, čímž se ocitla ve společnosti takových hvězd jako DJ Rush, Umek a mnohých dalších.

Krom toho nás svou přítomností a hlavně krásou poctí Vicemiss CR 2003 Klára Medková, která je zároveň mediální tváří klubu SPACE.

Přijdte s námi otevřít nový klub SPACE - "The Clubber´s Heaven" a zároveň oslavit 1. narozeniny mejdanu MON AMOUR!

Tešíme se na vás.

váše SPACE CREW.

Více info a akreditace na www.space-club.cz

left

 

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016