PARTYINFO

 

COMPACT BASS

Datum konání:
26.02.2005 - sobota
Místo konání:
Olomouc - U-klub
DJs:
Boss (Gatedole/SK),Rawent vs. Proowan (Depo9.cz), Sagge (Cyklon), Dixent (new face), Caca (Omega rec.), Haana (Boca Juniors)
Popis:
vstup 99 CZK
Line-up:
20:30 - Sagge
22:00 - Dixent
23:30 - Caca
01:00 - Boss
03:00 - Rawent vs. Proovan (special ping pong set with 4phono and 2mix )
05:00 - Haana
? ? ? - End
 
 
Premiéra nové noci Compact Bass
Na sobotu 26.února je připravena premiérova klubová noc, která se bude pravidelně opakovat a místem konání bude olomoucký U-klub. Tato party ponese název Compact Bass.
 

BossHlavním hostem na únor přijal pozvání, v Olomouckém Kraji velmi oblíbený, slovenský dj Boss, který se již v Olomouci několikrát představil se svým nekompromisním, tvrdým breakbeat technem. Má svůj osobytý styl techniky mixování. Tento rodák z Piešťan je ve světě znám především jako producent. Jeho hudební produkce vyšla na labnelech jak slovenských a českých, tak i na zahraničních. Prodkuvoval např. spolu s Andreasem Kreamerem, Tokym, Dalem, Christianem Varelou...

Po Bossově dvouhodinovém setu se představí, djs hrající za booking Depo9.cz, Rawent a Proovan, kteří zahrají ze čtyř gramofonů a dvou mixažních pultů. V tomto tzv. kombu vystoupili již několikrát, právě v Olomouci. Dále se můžete těšit na dje Cacu, který byl residentem úspěšné rýmařovské party Radiation. Podílel se též na její dramaturgii a má několik hotových tracků, které se bohužel zatím nepodařilo vydat na některém labelu.

Haana je znám především v Olomouci a okolí. Stojí za party Future Factory, na níž vystoupili i zahraniční djs a doposud měla tři konání. Dj Haana má svou originální techniku mixu, díky níž se mu podařilo během krátké doby zviditelnit na české scéně. Line up doplní nováček Dixent a bývalý resident klubu Cyklon, dj Sagge.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016