PARTYINFO

 

HOUSE PARTY

Datum konání:
19.03.2005 - sobota
Místo konání:
České Budějovice - K2
DJs:
Marko Jelić (clubber.cz), Efendy (djefendy.com), Miss KJ + George Leib
Info:
http://www.djefendy.com
info@djefendy.com
Popis:
vstup 60 CZK
start 21:00
Line-up:
21:00 - Miss KJ + George Lieb
23:00 - Marko Jelić
01:00 - Marko Jelić + Efendy
02:00 - 05:00 - Efendy
 
 
House Party - jako doma přátelé!
Přátelé melodických beatů, právě se na vás chystá nejen houseový večírek v podobě milého hudebního pohlazení od Marka Jeliće, Efendyho a párečku George Lieb & Miss KJ. Celá veselice propukne již za pár dní v sobotu 19. března jako předzvěst blížícího se jara. Jako doma, ne-li lépe, se můžete cítit v klubu K2 na Sokolském ostrově v Českých Budějovicích. Pozor! přezůvky nejsou nutné :o)
 

Venku to sice zatím na žádné velké oteplení nevypadá, ale nezoufejte. Není nic snažšího než upustit od nudného dřepění u televize a vyrazit na naší-vaší "domácí párty" - House Party - akce, na které se budete cítit jako doma! Jen vás zde nikdo nebude nutit k úklízení pokoje, nikdo po vás nebude chtít vynést koš ani umýt nádobí. A už vůbec vás odsud nikdo nevyhodí, když upustíte vajgl na podlahu.

K tomu všemu můžete poslouchat hudbu úplně nejvíc nahlas a skákat jako o život bez ustavičného pruzení od sousedů bydlících pod vámi. Bude se jen hrát, tančit, poslouchat, pít nebo cokoliv co vás napadne. Takže DOPOHODY.

Všechno toto se uskuteční v oblíbeném bytečku K2 na Sokolském Ostrově v Českých Budějovicích. Kdyby někdo nevěděl, tak se ptejte po Sokolovně nebo Plaveckém bazénu, odkud je to ke Ká Dvojce, co by kamenem dohodil.

Nájemné pro tuto noc činí příjemných 60 korun českých.

Pan domácí - DJ Efendy si pro vás tentokrát přichystal bombónek v podobě pozvání Marka Jeliće. Sám o něm říká, že ten kluk má zatraceně dobrej výběr desek a cit pro to, aby do sebe zapadli, jak péro do drážky v plovoucí podlaze. Pardon, to zase lžeme, sedí ještě lépe :o) Jeho set si můžete ztáhnout zde

Pokud vás zajímají další informace o pánech Efendy a Marko Jelić, čtěte dále! Jinak přejeme bezproblémové prožití pracovního týdne a doufáme že vás nic nevyvede z míry a pokud ano v sobotu vás určite "zpravíme". Užívejte!

Kdyby někoho cokoliv zajímalo pište na info@djefendy.com


EFENDY (www.djefendy.com)

Lubomír Zíta aka dj Efendy pochází z jižních Čech. Většinu svého dosavadního života strávil ve městě, které lze právem nazvat kolébkou českého tranceu - v Českých Budějovicích. Hraní se aktivně věnuje od roku 2000 a je vůdčím představitelem nastupující generace českých tanečních djů. Představil se už ve většině nejznámějších klubů v Čechách. Zaslechnout jste jej mohli v různých rádiových pořadech věnovaných taneční scéně - regionálními rádii Kiss Jižní Čechy, Prácheň a Faktor počínaje, Evropou 2 konče.

Byl rezidentem akcí klubů Dwě Pare (Č.B.) a M-Club (Č.K.) Kromě velkých jihočeských parties: Sexplosion 8 (Budvar Factory Party - areál budějovického Budvaru - atmosféra 5000 lidí, New Point of Fantasy, Space Station, Open air festival Lipno 2004... atd.) se představil i pražskému publiku v clubu ROXY (Climax), Duplex (Nextplanet), v Táboře pak zavítal do klubu Garage (Groove). Supportoval mnoha českým i zahraničním djům zvučných jmen - Lee Cabrera, Chris Sadler, Orbith, Jerry, Lucca, Jay Brown, Michael Burian, Rai, Dan Cooley, Marek Řeřicha, Andreas Kraemer, Lee Bolton, Femme 2 Fatale... atd.

Slyšet od něj můžete preferované styly Tech - house , Electro - progressive - house či breakbeatové rytmy. Momentálně pracuje na vlastních projektech, produkce je zatím v přípravné fázi. V současnosti Efendy působí v Praze, kam přišel sbírat zkušenosti. Jeho cíl je jasný, zdokonalit svůj už tak vybroušený styl hraní a ukázat místním clubberům, že i mimo Prahu může vyrůst DJ, který svou hudbou umí říct opravdu hodně. Těšte se!
 
MARKO JELIĆ (www.clubber.cz)

Marko Jelić se ve svém barvitém hudebním vývoji po počátečním hip hopovém období a absolvování LIVC DJ school přenáší ke stylům elektronické taneční hudby na jaře 2001. Od té doby jeho DJing prošel mnoha vývojovými stádii jak po technické, tak po stylové stránce. Po žánrových výletech do oblasti jemného funky houseu, latino houseu, tribalu a dalších stylů konečně nachází jeho typický houseový electro-progressive zvuk přiměřeně prošpikovaný vkusnými vokály.

Své sety zbytečně nespoutává strohou žánrovou disciplínou, což při jeho vkusu snad ani nelze, ale dbá hlavně na celkově pozitivní dojem, originalitu a stylovou různorodost výsledného celku, který by měl sloužit především jako prostředek k vytvoření dobré zábavy. A o tu mu jde především!

Pravidelně vystupuje jak v mnoha špičkových pražských a mimopražských klubech, tak i na větších oblíbených akcích (Kamikaze Dimension, Cocoon Club Tour, Explosion, Rude Nation, White X-Mass, Ibiza Night, Scream Silvestr...). Se svým recordbagem navštívil také taneční pořady rádií Fajn, Life, Akropolis... Přes léto pravidelně vystupuje na parties v Srbsku a na černohorském pobřeží. Je členem e-magazínu Clubber.cz, který mu zajišťuje booking.

Aktuální rezidence: L’Enfer Rouge, Défilé, MuKafé, Cafebar O2 (Praha), Cafebar U Váhy (Kostelec n. L.)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016