PARTYINFO

 

MJ COLE & ELISABETH TROY IN PRAGUE

Datum konání:
11.03.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
MJ COLE, Elizabeth Troy – zpěv (UK), Béla En, Kuba Soulcheck
Info:
http://www.radostfx.cz
Popis:
vstup 250/300 CZK
 
 
Slevová akce - pouze ve středu 9.3.
MJ Cole s Elisabeth Troy v Radosti FX
Jeho singly patří již po mnoho let k nejznámějším skladbám stylu 2step. O jeho remixy žádají umělci věhlasných jmen jako Roni Size či Mariah Carey. Jeho album získalo nominaci na prestižní cenu Merkury, aby bylo později zařazeno mezi top 10 nejlepších hudebních alb v celé Británii s hity jako "Sincere" nebo "Crazy Love".
 

Stál u zrodu nepravidelné rytmiky 2step s výše zmíněným singlem na kterém se prezentuje i jeho dlouholetá spolupracovnice a zpěvačka Elizabeth Troy, která ho svým ohromujícím vokálem doprovází i na aktuální celovečerní show v Radosti Fx.MJ Cole se právem řadí mezi nejvlivnější celebrity britského tanečního průmyslu a prestižní anglický časopis Muzik ho jmenoval  nejúspěšnějším producentem roku.

Elisabeth Troy se s MJ Cole vlastním jménem Matt Coleman, seznámila na základě spolupráce s nezávislým junglovým lablem S.O.U.R, kde působila jako zpěvačka a textařka , zatímco Matt zde zastával funkci studiového inženýra. Osud tomu chtěl, aby se z nich mimo přátel stali i blízcí spolupracovníci do takové míry, že El složila pro Matta ne jeden, ale desítky hitů, sama je nazpívala, a sama je také prezentuje na jejich společných turné.

El není však jen jednostrannou zpěvačkou, a proto její práce s Mattem je jen úlomkem z celé hory projektů na kterých se podílí. Její osobu nám ale nejlépe vykreslí  především  vlastní album, kde vedle MJ Coela vytvořila remixy s Ed Case, Filo, Mayhem nebo Roni Size.

Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět Mj Cole a jeho dvorní zpěvačku s velkým "Z" Elizabeth Troy na jejich společném vystoupení v pražské Radosti Fx.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report z MJ Colea od FlyboyEdy
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016