PARTYINFO

 

MAGNETIC

Datum konání:
23.04.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Kamikaze Progress Stage:
Moguai (de), Michael Burian, Poziom-X (pl), Marcus Cooper, E-Lite, Milhaus
Gas House Stage: Maxime, Tommy Rogers vs. Saxo live, Dodo.man & Wychytawacs aka Drink Team SK, Texx, Alex Michajlowski, Raju
Frisco Breakz & UK Garage Stage:
Béla En vs. MC Mikatchou, Sunteem live, Kaplick
Popis:
Kyvadlová doprava Palmovka-Abaton zdarma!
Za vstupenku 10% sleva v obchodech s oblečením značky GAS.
Pro příchozí do 22h CD Promomix od DJs Michael Burian, Poziom-X nebo Marcus Cooper.
Mega projekce by Phase s magnetickými světly od Audiolight.
Line-up:
Kamikaze Stage:

21:00-22:00 Milhaus
22:00-23:30 E-Lite
23:30-01:00 Michael Burian
01:00-03:00 Moguai (De)
03:00-04:30 Poziom-X (Pl)
04:30-06:00 Marcus Cooper

Gas Stage:

21:00-22:15 Texx
22:15-23:45 Alex Michajlowski
23:45-01:45 Maxime (Fr)
01:45-03:15 Tommy Rogers & Saxo Live Milan Strnadela
03:15-05:00 Drink Team Dodo.Man & Wychytawacs (Sk)
05:00-06:00 Raju

Frisco Breakz&Uk Garage Stage:

23:00-24:00 Trans Am
24:00-01:00 Sunteem Live Koncert!
01:00-03:00 Bela En + Mc Mikatchou
03:00-05:00 Kaplick
 
 
Poslední informace - co nabízíme zdarma! Magnetic party s přitažlivou hvězdou - Moguai
Rozhovor s Moguaiem

Jak se tešíš na svoji další vystoupení v česku?

Jsem velmi šťastný, že znovu budu hrát v Praze. Těším se na hraní s Michaelem, tak jak tomu bylo při mém posledním hraní v Praze. Nevím co víc dodat, snad jen,že to byla jedna z mých nejlepších nocí v ČR.

Hodně lidí zná tvůj nick Moguai, jak vlastně vznikl?

Nemá to co dělat s „Gremllins“,jak si někteří lidé myslí. Ve skutečnosti moje sestra navrhovala club v Barceloně jako závěrečnou práci na škole a nazvala ho Moguai. Tak jsem jí tu přezdívku přebral..!

Budeš headliner na novém dílu akcí Magnetic v rámci Freaks on Tour společně s Michaelem Burianem, co víc společně s ním plánujete?

Nejnovější věcí je právě naše Freaks on Tour, které děláme s Michaelem v různých zemích a klubech. Naposledy to bylo v Německu na mojí vlastní akci pod názvem Moguai&Friends. Na tuto akci jsem v minulosti pozval PvD, Westbam, Lexy&K-Paul…! Napříč faktu,že Michael není až tolik slavný v Německu, držel standart hraní velice vysoko! Uvidíme co přinese dále budoucnost,ale je jisté,že spolu budeme otřásat další párty,to určitě!

Nový singl jsi produkoval spolu s německým electro seskupením “2raumwohnung”, jak vznikal a co by měl vyjadřovat?

Od doby kdy jsem remixoval jejich „Ich & Elaine“, byla tu obzvláště speciální vazba mezi mojí domovskou scénou a Berlínem. Nicméně instrumentálně nebyl napsaný s 2raumwohnung,ale jednou se to zrodilo v mém studiu a znělo to skvěle pro 2raum vokál. Shodou náhod Inge Humpe právě dokončila velmi intimní lyriku bez hudby. Nemusíš být detektiv, aby sis domyslel ostatní…! Vokály si vzaly instrumentály a narodilo se „baby“ (skladba) s názvem „Sasha (sex secret)“. Perfektní shoda beatů a 2raumwohnung magie. Na desce na straně A typicky kolísavý moguaiovský mix na straně B berlínský rukopis 2raumwohnung.

Jak jsi spokojený s fungováním tvého labelu Punx?

Vlastně jsem velice šťastný,že mám mezinárodní obchodní značku,protože se nedávno pokoušelo několik lidí kopírovat jméno, zvláště v Anglii. Také máme novou distribuci Intergroove a to nám pomohlo být mnohem více mezinárodními než dříve. Ze dne na den je teď možno dostat Punx vinyly skoro v každém obchodu s deskami po celém světe! Jsou nové věci (desky),které se vyšvihli do popředí Punx a jsem hrdý,že mám nový singl Martina Heydera.
Máš nějakou nejoblíbenější skladbu?

Whauu…toho by bylo příliš mnoho na zmínku a na dlouhu..! :o)

Kdo tě asi nejvíce při tvojí tvorbě ovlivnil?

Určitě moje sestra, jelikož se zajímala vždy o zvláštní hudbu. Přivedla mě k nové německé vlně „Kraftwerk“ punk a rock, když jsem měl 9 roků.

Tvoje životní vystoupení dle tvého osobního pocitu?

Byl to můj set na „Loveparade Vítězná duše“, kde jsem hrál pro 800.000 lidí! Bylo to neopakovatelné!

Jak vidíš optimální dj set ve stylu a v délce?

Optimálně pro Dje je mít dostatek času. Nejlepší věc je začít party a ne jen ji vykopnout z vrcholu, protože dostáváte atmosféru pěkně od začátku, od doby co klub pomalu naplňuje. Můžete splynout s davem od úplného začátku a vyjádřit úplný hudební průběh noci. Je tedy důležitý mít čas,protože pak můžete hrát různé hudební styly.

Na co se v blízké budoucnosti můžou tvoji fanoušci těšit?

Mám toho v plánu hodně. Ze všeho nejvíc dokončit mé album. Vím,že jsem to říkal víckrát J, ale teď když jsou moje nové studia už dokončené, půjdu za svým! Plánuji dvě odlišné kompilace. Jednu pro slavný klub v Austrálii zvaný „Kink“,jež bude vydaný od Ministry Of Sound Australia a ten druhý je tvořen společně s promotéry mnichovského „Worldleague“. Hraji pro ně exklusívně v mnichovské oblasti stejně jako PvD, Carl Cox a Sven Väth.

Poradil by jsi něco začínajícím producentům a co djům?

Nejlepší a jediná moje rada je: Jak to opravdu chceš dělat..jdi za tím! Ale vsaď na to vše a vyřeš všechny potíže a problémy přes které se musí hudebník ve své kariéře přenést! Musíš v sebe věřit a věřit v to co děláš!

Proč mají lidé přijít na tebe na Magnetic party v Praze?

Vím,že budou mít noc na kterou nezapomenou! Praha je velmi krásné město a vhodné místo pro takovou událost. Tato událost (party) není obyčejná ani všední! A nezapomeňte, budete slyšet tým snů Michael Burian & Moguai!

 
Rozhovor s Michaelem Burianem Magnetic je plný specialit Drink Team - rozhovor Magnetic party nabízí další speciality! Předprodejní místa DJ Maxime, spuštěn web a další info Magnetic odhaluje další jméno v lineupu Nová party v Abatonu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016