PARTYINFO

 

DJS FOR ASIA

Datum konání:
26.02.2005 - sobota
Místo konání:
Zlín - Music Land
DJs:
Aleš Bleha ( Bassline, Pardubice), BB Mike (citadela.dj), Michael C (Sunshine, Pardubice), Milhaus (dj603), Lucasch (Strobe), L'SaDa (dj603), Marcus Cooper (3XM Rec., Praha), Jet Fever (dj603), Sunafera (FXA), Tuta, Gio Torres (FXA), MCB
Info:
http://www.clublife.cz
Popis:
Benefice pro Asii - 100 CZK z každé vstupenky
vstup 150 CZK
 
 
Benefice pro Asii ve Zlíně
Nače agentura a stránky clublife, zabývající se taneční muzikou na Zlínsku, za podpory neziskové organizace ADRA a také za podpory mediálního partnera radia Zlín, připravuje párty na podporu humanitární činnosti v Asii.
 

Akce nese název DJs FOR ASIA. Přijďte prosím podpořit humanitární párty, která se bude konat ve Zlínském Musiclandu A, dne 26.2.2005. Naše pozvání přijali tito djové: legenda taneční scény v ČR Aleš Bleha (BE, Pardubice), dále promotér brněské párty Citadela BB Mike (Citadela.dj) a také propagátor trancové muziky v čechách Michael C (Pardubice).

To není samozřejmě vše,  ještě také vystoupí řada domácích djů. Na akci vystoupí celkem 12 djů a vstupné na tuto akci činí 150 kč, z každého lístku bude 100 kč věnování humanitární organizaci ADRA. Pokud Vám není lhostejný osud téměř 300 000 mrtvých lidí a miliónů bez domova tak přijďte prosím podpořit tuto humanitární párty.

Další info naleznete na stránkách www.clublife.cz . Předem všem DĚKUJEME!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016