PARTYINFO

 

PROGRESSIVE

Datum konání:
18.03.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Paradogs - Karlovy Lázně
DJs:
Marco Zaffarano (Anima Rec./DE), Martin Gredner, Dave Fish
 
 
Marco Zaffarano na Progressive
Čas rychle utíká a je tady už březnová edice PROGRESSIVU a jeho rezidenta Martina Grednera. Tato noc se stává opravdu jedinečnou svou atmosférou, která bývá opravdu nezapomenutelná, proto ti, kteří se stále rozhodují, pro ně má PARADOGS připravený bonbónek v podobě hlavního hosta večera Marca Zaffarana!
 

Marco Zaffarano

Marcovým snem bylo původně se stát konferenciérem. Svou vynikající uměleckou dráhu jako Dj začal v 15ti letech s obrovským nadšením pro muziku.V roce 1987 začal hrát v klubech pro mládež ve Stuttgartu. Marco přizpůsobil svůj styl měnící se tváři dance music, hraje svoje první acid a techno skladby .

První vystoupení mimo Stuttgart následuje krátce o rok později po Marcově startu. Marcův talent a čistý styl mixingu si snadno a rychle získal další následovníky. Jeho styl byl přijat a zdomácněl ve slavném "OZ" klubu ve Stuttgartu. Na německé hudební scéně se Marco usadil až na samé špičce. V roce 1992 hrál v přeplněném Omenu ve Frankfurtu. Stejně tak v obrovském Union Rave v Dusseldorfu kde hrál po boku Dave Angela, Svena Vatha a Lauranta Garniera. Markovo vystoupení na May Day IV. bylo ohromující. Marco se stal oblíbeným a uznávaným po celé Evropě.

Marco není jen výborný DJ, ale také to je kvalifikovaný producent. Dokázal to svou první deskou produkovanou "German Trance labelem Harthause", jež nese název Minimalism. Dále pak Marco s jeho partnerem Jurgenem Kreschlem vytvořili 4 singly pro Frankfurt based label.

V roce 1995 opouští Marco Harthouse a přechází k vlivnějšímu Berlin label MFS. Premiéra prvního alba vydaného pod MFS nesoucí název " Pandora box" sklidila obrovský úspěch. Pro MFS European Compilation nahrál track "Espana Z", který se stal mezinárodně uznávaným.

V MFS Tour 95 hrál Marco s ostatními umělci z MFS jakými jsou Paul van Dyk a Mijk van Dijk v Praze, Budapešti, Helsinkách, Londýně, Bilbau a Mnichově.

Jeho energický styl je výzvou pro celý kontinent. Markovo album "He Once Was A Beautiful Woman" je pod záštitou MFS a bylo vydáno na konci roku 1996. V současné době je na světě nové album "Cirkus Zaffarano" s nímž bylo spojeno velké turné, které proběhlo mimo jiné i v České republice. V roce 2000 odchází Marco od labelu MFS k firmě BXR a vydává komerčně úspěšný singl DER WELTKLANG.

V současné době produkuje svou tvorbu převážně po hlavičkou labelu Anima Records.

Ale zahanbit se určitě nenechá ani rezident Martin Gredner, který jak je u něj zvykem má připraveno mnoho žhavých progressive novinek a rád dostává dav do varu a také druhý host večera, náš top dj Dave Fish, který ma rezidenturu v Brně, ale jeho djské a producentské kvality sahají až do zahraničí.

Bude to tedy skvělá party od začátku do konce, proto si ji nenechte ujít! Opět vás také čekají skvělá světla, sound a nezapomenutelná atmosféra!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016