PARTYINFO

 

FUNKILLA - SPECIAL EDITION

Datum konání:
26.02.2005 - sobota
Místo konání:
Liberec - Casta
DJs:
Brent Newitt (Passenger, Aquasky vs. Masterblaster/UK), Kaplick (breakbeat.cz), Saku (breakbeat.cz), Meehay (D Epple), Lautek (Ext.dust)
Info:
http://www.castaclub.com
Popis:
vstup 150 CZK
 
 
Brent Newitt v Liberci
Brent Newitt, člen britských Aquasky vs. Masterblaster, jako host osmého pokračování pravidelného breakbeatového večera "Funkilla".
 

Brent NewittAquasky vs Masterblaster již několit let patří mezi absolutní leadry na rostoucí breakbeatové scéně, na kterou vkročili již jako zkušení drum'n'basoví producenti, známí pod pseudonymem Aquasky.

Liberecká „Funkilla“ tak po sedmi vydařených večerech, při kterých se na podiu vystřídalo několikero domácích kapel, např. projekt Štěpána Tůmy (ex-Liquid Hormony) Stephunk T, Skyline či Moimir Papalescu & The Nihilists,  přeruší řadu živých koncertů a otestuje nový formát, jenž by (nejen) libereckému publiku do budoucna představil výběr zahraničních breakbeatových djs.

Nenechte si proto ujít brilantní techniku mixu tvrdého a dynamického breaku „Made in UK“, podpořeného videoprojekcí a sety zkušených domácích djs.

BRENT NEWITT / Passenger / UK
KAPLICK / Breakbeat.cz   
SAKU / Breakbeat.cz   
MEEHAY / D Epple
LAUTEK / Ext.dust

Vstupné 150,-

Castaclub Liberec
Tržní náměstí 11
Liberec 1
460 01

Sobotní vystoupení Brenta Newitta je součástí jeho českého „turné“, které startuje v pátek 25.února v ostravském Fabricu, pokračuje sobotní Funkillou a končí v pondělí 28.února v pražském klubu Cross.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016