PARTYINFO

 

DOLCE VITA

Datum konání:
12.03.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Hector (club Space, Benidorm/ESP), Lumiére, Miki Killa
Live:
Ivan M (live sax)
Popis:
special gifts for the first 100 from Dolce Vita magazine
vstup 190 CZK
 
 
DJ Hector tuto sobotu v Mecce

V sobotu 12. BŘEZNA přijede na Dolce Vita párty zahrát španělský DJ s patnáctiletou zkušeností za gramofony ve světových klubech – DJ HECTOR, kterého doprovodí rezidentní DJ těchto večerů – LUMIÉRE a jako support vystoupí DJ MIKI KILLA. Z instrumentalistů se lze těšit na famózního saxofonistu IVANA MYSLIKOVJANA.

DJ Hector (Španělsko)

Španělský Dj a producent Hector Lopez (Hector’s Party a Love Boat Party rezident) vyráží na evropské turné, jehož součástí bude i vystoupení v holešovickém klubu MECCA.

Jeho osmnáctiletá zkušenost z nejlepších evropských klubů ( především těch středomořských ) začala roku 1986 v Nivel Clubu v Benidormu. Od té doby byl již rezidentem v klubech jako Bule Bar, Sand, Pacha, Space and Underground. Momentálně vystupuje jako rezidentní DJ v  klubech Ambigu, Cha Cha Disco, Sunset Disco, Il Padrino a Chic club. Každé tři měsíce rozjíždí Hector‘s Party v nejznámějších španělských klubech, kam si zve již zvučná Djská jména z celého světa.

Často si po jeho boku zahrají djové jako David Moreno (Space Ibiza), Mariano Grande (Cu) či Victor Rey (Space Benidorm).  V Česku nevystoupí poprvé, přičemž z místních umělců si oblíbil především česko-francouzského saxofonového mága a multiinstrumentalistu - Ivana Myslikovjana. Společně budou ozdobou a vyvrcholením večera v Mecce.

Jeho současné turné zasáhne mimo Prahy také další destinace střední Evropy včetně Polska, pak odjíždí do mexického Cancunu.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016