PARTYINFO

 

FLY!

Datum konání:
27.03.2005 - neděle
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
La-Di-Da (in house set for Mecca club), resident Jan Drahota & Nextspiritual chill out by DJ Ghandi
Info:
http://www.mecca.cz
Popis:
1960s decorations, videoprojection by Phase, flyer design Jan Drahota
vstup 190 CZK
Line-up:
22:00 – 00:00 NEXT
00:00 – 02:00 LA-DI-DA
02:00 – 03:30 DRAHOTA
03:30 – 05:30 JIM FELLI (USA)

Spiritual chill-out

23:00 – 05:00 GHÁNDÍ
 
 
Interview - Jim Felli
Velikonoce s Ladidou již tuto neděli
Tak máme pro Vás velmí příjemný tip za rozumnou cenu. Tuto neděli 27. března se v klubu Mecca uskuteční další pokračování netradičního večírku FLY! za účasti domácí i zahraniční djské špičky. Jako hlavní host se představí naše nejlepší djka LA-DI-DA, tentokrát ve velmi speciálním a mimořádném house setu, který u ní vídáme jen velmi zřídka.
 

La-di-da holduje groove house music, takže se můžete těšit na pořádnou dávku energie, byť v trochu odlišném tempu, než na jaké jsme u ní zvyklí z klasických halových či klubových parties, na kterých je jako doma. Dalším hostem bude Američan Jim Felli, majitel úspěšného New Yorkského labelu Stupendous music, který vystoupil již na premiéře FLY!

Na druhém pokračování se samozřejmě představí opět i její autor Dj Drahota, který spolu s dalším hostem noci Nextem patří k velmi agilní skupině Tech-house.cz. O chill-out se postará Ghandí zastupující Spiritual Sound Systém.

Připravené jsou tedy velmi zajímavé Velikonoční hody, hody, doprovody, dáme housík malovaný... :o)

Fly! - Red Baron Edition
27.3.2005
Mecca
www.mecca.cz

vstupné:
150,- do 23:00
poté 190,- CZK

LADIDA

Muzika má důležitou roli v životě Ladidy už od dětství.Chodila do taneční a hudební školy 3 roky. Mezi 16-19 rokem pracovala jako mezinárodně respektovaná modelka.Kolem roku 1995 se seznámila s majiteli obchodu Delirium records v Zürichu, kteří ji pomohli znovu objevit lásku k muzice.během této doby se v Praze otevřel první techno klub a ják Linda říká vlastními slovy, byla v pravý čas na pravém místě.

Za gramofony v Radost fx hrála už od začátku se známými dji jako Carl Cox,Jeff Mills,Westbam,Marusha… a tak mohla vylepšovat svůj distingtivní, precizní styl mixování, se kterým zanechala dojem u mnoha top hvězd klubové scény. V roce 1996 byla jako první aj. české republiky pozvána na Mayday v Německu, kde mohla presentovat její styl energetického, funky techna. Známý časopis o elektronické muzice „Frontpage jí vyhodnotil jako nejlepšího mezinárodního nového dje roku 1997.a od té doby hraje každý rok na Loveparade.

V tomto roce je také oceněna jako nejlepší dj v anketě časopisu Tripmag. a také vycházejí na jejím labelu Lasergirl 1 ejí první ep a album. Od roku 1997 je zastupována agenturou Jackfruit, která jí organizuje vystoupení ve Francii, Itálii, Rakousku Španělsku, Chorvatsku, USA, Japonsku, Švýcarsku. V Zürichu měla v roce 1998 spolu s Monikou Kruse, Miss Yetti residentní noc. Téhož roku se na základě článku v britském časopisu Muzik ozvali London records-Ffrr a nabídli jí exklusivní smlouvu na 2 roky. Bohužel měla Linda jinou představu o stylu muziky a tak během následujících 2 let nevyšly žádné desky.

Svým hraním ve významných klubech po celém světě si upevnila svůj věhlas jako mezinárodně respektovaný dj. Časopis Tripmag vydal mix cd Technoenergie V roce 2001 vydala na Mueller records ep Mundo, které ovládlo srdce kluberů a samozřejmě se tenhle perkusivní mistrovský kousek dostal do kufrů djské elity. Tahle deska byla jedním z nejúspěšnějších vydání na tomto labelu a skladba Lifemaster se objevila na mnoha djských kompilacích jalo Essential Underground, Dance Valley, John Aquaviva Mix cd,Amnesia-Get into Summer 2002. atd.

Její styl je inspirován italskými producenty jako Marco Carola a Gaetano Parisio.Rok 2001 je pro ní úspěšný, dostává pozvání do Japonska a její vystoupení měla v Tokio a Nagoya velký úspěch. Podílí se na produkci párty Unity V roce 2002 vydává na labelu Bena Longa "Potential Records" desku The Bullet EP. Prezentuje dynamický elektronický zvuk s  perkusivními elementy. Rocket Science Media dělala reklamu v Británii a djs jako Dave Angel, Lee Burridge nebo Josh Wink ji komentovali jako Skvělou produkci.

Na podzim 2002 jede na turné po Asii a Austrálii, kde vystoupila v klubu Centro-Singapore, v Melbourne a Byron Bay. Časopis Report ji ocenil jako 3 nejúspěšnějšího dje roku 2002 -/Žebřík/ V Roce 2003 vydává mix cd u magazínu Xmag“Summer of Love“, které je součástí pozvánky na stejnojmenný tradiční festival taneční muziky. Časopis Report ji ocenil v ankete /Žebřík/ za nejlepšího dje roku 2003. V červenci 2003 reprezentuje Českou Republiku na hlavním stagi Siegessaeule-Loveparade. A hraje na prestižním holandském festivalu Awakenings a na amsterdamském European Dance Event.

JAN DRAHOTA

se o taneční muziku zajímá od roku 1995. Díky vlivu ranné pražské housové scény (Bidlo, Loutka, Braun) se dnes věnuje převážně house music, kterou okořeňuje dnes tolik opěvovaným breakbeatem. Hraje ponejvíc nevokálový house s různorodou náladou, především z amerických labelů, v Praze a severu Čech.

V listopadu roku 2003 byl pozván do kanadského Toronta do klubu Volume lounge, čehož si velmi cenní. Zákládá si na perfektním mixingu a výběru desek. Začátkem roku 2004 přichází  nápad o internetovém medium na podporu house music v Čechách(www.tech-house.cz), které spolu s Blondem, Bradym a Nextem skutečně realizují k 1.6.2004.

NEXT

se za gramofony poprvé postavil v roce 1998, kdy se po prvních pokusech mixovat z cd, přihlásil do kurzu tehdy nově otevřené školy djingu LIVC. Po jeho skončení měli s Bradym pomyslné dveře do klubů lehce pootevřeny. První veřejné hraní na sebe nenechalo dlouho čekat, když dostali možnost ukázat co se naučili na party pořádanou LIVC v pražském klubu Punto azul, bezprostředně po skončení kurzu.

Následovalo hraní v chill-outu na slavné klubovce Chrise Sadlera Climax v Roxy. Dalším důležitým okamžikem bylo v roce 2000 získání rezidentního večera v nově otevřeném libereckém klubu Liquid, kde měli opět společně s Bradym úspěšnou, převážně happy housovou Stereophonic. Z Liberce není daleko do České Lípy, kde čím dál častěji hrával na tamních slavných akcích Crystalhouse, po boku Fat boy Tima a české špičky.

Právě tam si ho všimli Dan a Michal Waltersteinové, kteří mu tehdy hodně pomohli s prosazováním na klubové scéně. Pod záštitou bookingu Clubber.cz se jeho nyní už deep až tech-housové sety objevily na Climaxu Krása a půvab perverzit. K dalšímu představení Speedrun také v Celetné dělal hudbu takže i zde můžete slyšet svižný house během celého představením.

 
Rozhovor s Ladidou

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016