PARTYINFO

 

MEGA SKANDÁL

Datum konání:
27.03.2005 - neděle
Místo konání:
Zlín - 603
DJs:
Corvin Dalek, L´SaDa(clublife.cz), Simon Sayz (lunar), Kita(strobe.cz)
Info:
http://www.603.cz
club@603.cz
Popis:
Vstup 90 CZK
 
 
Corvin Dalek ve Zlíně
Do zlínského klubu 603 přijíždí populární dj, producent, remixér a také nevídaný porno showman Corvin Dalek! U jeho vlastní tvorby se přičítá největší význam faktu, že je zakladatelem progresivního elektronického stylu wet & hard...
 

Jeho vystoupení po naši celé republice patří mezi ty, na které se nezapomíná, a neuvěřitelně lehce Corvin dokáže strhnout publikum na svou stranu.

Corvina Daleka se nedá nazvat jinak, než neopakovatelnou událostí nabitou obrovskou náloží energie! Corvin je hvězdou obrovského kalibru a je headlinerem akce Mega Skandál ale máme pro vás dalšího významného zahraničního hosta, kterého lze slyšet na mega párty kterou Zlín nepamatuje.

Je jím Corvinův parťák Klang, aktivní oldschool DJ a producent až z exotického Mexika, oblíbený pro své tribal house sety prokládané mexickými motivy. Klang, vystupující pod hlavičkou mexické Loveparade, Corvina v poslední době doprovází na mnoha vystoupeních a u nás se představil kupříkladu na předloňském festivalu Creamfields.

Line up doplní Brněnský producent a dj Dave Fish který jistě přispěje do hudebního menu celé akce. Zlínské djs trio Kita, Simon Sayz a L'sada uzavírá line up cele megaskandální akce a nutno podotknout že není pochyb o kvalitách této domácí trojice!

Vstupné bude přímo skandální a to 90.- korun českých. Tímto zveme všechny milovníky kvalitní hudby a zábavy na Zlínský MEGA SKANDÁL!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016