PARTYINFO

 

HOUSE PARTY :)

Datum konání:
21.05.2005 - sobota
Místo konání:
České Budějovice - K2
DJs:
E-lite (djelite.cz), Efendy (djefendy.com), Spirit (freeak.net), Shorty
Info:
http://www.djefendy.com
info@djefendy.com
Popis:
vstup 69 CZK
 
 
Barevný večírek na jihu Čech
Už je to nějaký ten pátek, co celá Budějovická Ká dvojka zněla houseovými rytmy. Ale nezoufejte, další vyvoněný mejdánek se na vás chystá již tuto sobotu. Za cíl si pořadatelé kladou (ostatně jako vždy) roztančit, potěšit, pobavit a pohladit právě tebe chytlavou hudbou bez hranic :o).
 

Tentokrát se na vás přijde podívat ostravačka žijící v Praze, Djane E-lite, která sama projevila zájem zahrát si ve "slavném jihočeském klub" :o). O E-lite můžeme psát, kde všude hrála, s kým a za kolik… Ne nebojte se! Nebudeme vás nutit studovat data. Místo toho nabízíme tu nejpříjemnější cestu jak E-lite představit… Jak jinak než vlastní hudbou, kterou si můžete stáhnout zde

Užívejte, protože už za několik dní máte možnost slyšet Ester naživo a zatančit si spolu s ní svými přáteli dle libosti. Ale to není zdaleka vše…

Přímo před očima nám vyrůstá DJ, který stále nezanevřel na své domácí prostředí na jihu Čech – Efendy. Po přestěhování do Prahy se jeho kariéra začala rychle rozvíjet. Zahrál si v jednom nejstarších a hlavně nejprestižnějším klubu u nás – Radost FX, objel dalších několik pražských klubů a nakoupil několik nových desek, s kterými na vás vyrukuje už za pár dní. Uvidíte sami… všichni si budete popěvovat "Say hello". Těšte se!

Naší hvězdnou sobotní čtyřku doplní ještě Spirit a Shorty. Ještě uvidíme, zda si zahrají svůj oblíbený "pinčes" nebo vám každý zvlášť ukáže zač je toho loket. Let’s dance přátelé.

A proč to všechno? Protože House Party – jediné místo pod sluncem, kde se budete cítit lépe než doma. Víme všichni, v sobotu večer - všude dobře, doma neee!!!

At home say bye! At club say he

 
Povídání o gramotočivých osůbkách

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016