PARTYINFO

 

WEST HOUSE

Datum konání:
04.03.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - houseboat U Bukanýra
DJs:
Diome (boo-kings), Turtlesquad djs (bukanyr.cz)
Info:
http://www.bukanyr.cz
lukas@bukanyr.cz
Popis:
vstup zdarma
 
 
Západní house na Bukanýru
Tento pátek vám na Bukanýru opět zahraje zástupce plzeňské housové scény, electro inženýr Diome. Můžete jej poslední dobou slyšet nejen v Praze, ale je již dobře znám i v ostatních koutech republiky. Zde je jeho bio a další zajímavosti.
 

Hned dva měsíce od svého prvního setu (podzim 1996) se stal Diome ve svých 17-ti letech residentem tehdy největšího plzeňského klubu Divadlo Pod Lampou. Jako člen djteamu le Funk deejays spolu s DJs Weasel, Alain Alda, Insane stihnul do dnešní doby nespočet setů po celých Čechách a Moravě, hrál i v irském Dublinu a slovenských městech Žilina a Bratislava. S jedním z nejlepších českých saxofonistů Ivanem Myslikovjanem utvořil projekt SAX'O'PHONO.

Diome si po téměř sedmi letech vystupování vytvořil vlastní, unikátní styl ve znamení inteligentní a harmonické fůze stylů jako jsou house, minimal, nu jazz, electro či třeba break beat. Možná právě proto byl v anketě serveru futurebeat.cz zvolen spolu s jeho kolegou dj Sirkirem jako nejprogresivnější dj loňského roku.

V roce 2000 se zúčastnil prestižní Red Bull Music Academy v Irsku, jako jeden ze 60 nejtalentovanějších mladých djs z celého světa.

Časopis Tripmag ho po poslechu jeho dema na svých stránkách nazval deephousovým králem z Plzně.

Zahraniční vystoupení

Dublin (Kitchen, Hogan's), Bratislava (Eden), Žilina (Guru), Povážská Bystrica (Alfredo) & Martin (Alpia).

Support

Sebastien Leger, Eric Rug, Stacey Pullen, Duncan Forbas, Christian Boreé, Daniel Benavente, Wighnomy Brothers, Heiko Laux, Mike Shannon, Future Loop Foundation, Suns of Arga, Xaver Fisher Trio, Loop, Ecstasy of Saint Theresa, Floex, atd., včetně kompletní české djské špičky.

Radio show
Český Rozhlas Plzeň - Laáry Fáary
Český Rozhlas Plzeň - Bez Filtru
Radio Bonton - Clubmix
Radio 1 - French Connection
Radio Kiss Proton - Night Fly
Radio Dragon
Radio Okey - 3D (SK)

Dj Diome bude hrát společně s domácími Turtlesquad djs, hrajícími breakbeat ve všech podobách. 

Více info zde:

Projekt Turtlesquad vznikl na jaře roku 2003, kdy se dva zkušení ústečtí houseoví djs, David Vávra (ex - dj Speedy) a Lukáš Ballik (ex - dj Look-in), rozhodli opustit stojaté vody rovných beatů a rozhodli se vrhnout do pro ně nepříliš probádaných oblastí breakbeatu. Došlo k tomu na základě jejich příležitostného společného vystupování, při němž postupně zjišťovali, že mají podobný názor na věc a čím dál více do svých setů začleňovali breakbeatové pasáže.

Na tomto stylu je uchvátila především jeho obrovská taneční energie, nový zvuk a spontánnost jeho fanoušků. První zviditelnění přišlo na začátku léta 2003, kdy na základě soutěže, vypsané dnes již neexistující agenturou Lighthouse, nahráli promo cd a byli vybráni, aby spolu s ostatními výherci zahráli na prestižním festivalu Open Air Field. Hraní na OAF jim otevřelo dveře do pražských klubů….

oblíbení producenti:

Nubreed, Hybrid, Luke Chable, Future Funk Squad, Poxy Music, Dan F, Kraymon, Meat Katie, Madam Breaks, Stisch, Elite Force, Lee Coombs, Infusion, Radioactive man, Digital Pimp, Silencer, Christian J, Santos, Lawgiverz, Care in the community

oblíbení djs:

Tom Middleton, Adam Freeland, Lee Coombs, Kid Kenobi, Lee Buridge

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016