PARTYINFO

 

ARMIN VAN BUUREN - reflection

Datum konání:
07.05.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Aréna HC Sparta Praha
DJs:
Armin Van Buuren (Armada/NL), Remy (Armada/NL), Michael Burian (michaelburian.com), Michael C, Martin Gredner (fabric.cz)
Popis:
start 20:00, end ??
Line-up:
20:00 – 21:15 Martin Gredner /Cz/
21:15 – 23:00 Michael Burian /Cz/
23:00 – 01:00 Remy (Armada/Nl)
01:00 – 04:00 Armin Van Buuren (Armada/Nl) 3hrs Set!
04:00 – 05:15 Michael C /Cz/
05:15 – ??:?? Reflection All Stars
 
 
 
Hlavní stage na Reflection. Na Armina až do soboty za původní cenu
Line-Up a nový videoklip Michaela Buriana
Takže dnes pro vás máme slíbený a nesčetnými hlasy žádaný časový line-up party Armin Van Buuren – Reflection, která již klepe na dveře. Počasí se pomalu začíná kazit, takže lepší plán na sobotní večer asi nemůže být… Do čtvrtka bude dále zveřejněna 3D vizualizace hlavní stage, která je opravdu monstrózní a unikátní, a také se dozvíte nezbytné praktické informace k akci samotné.
 

Součástí megaparty Reflection bude i premiéra prvního videoklipu Michaela Buriana na jeho nový track Praha, který vyjde poslední květnový týden na německém labelu Circle Music. Autorem videoklipu je talentovaný režisér Michal Dvořák a kameraman Jan Šuster. Michal Dvořák má za sebou spoustů klipů například pro Pennery Strýčka Homeboye či slovenskou slavici Mishu.  O tomto klipu říká: "Videoklip pro Michala Buriana je jednoznačně krokem jinam, dál, je to práce s úplně jinou rytmikou, jinou hudbou, jinou náladou, než jsem se doposavad zabýval ("černá muzika", Hip-hop). Je více než o Praze, o městě obecně, o městském moderním současném prostředí, o mladém zivote v něm. Je o nás, o Praze 2005." Klip bude promítán na hlavní projekční ploše před začátkem Michaelova vystoupení.

www.unitedmusic.cz

 
Speciální pořad o Arminovi na Live61.com Stručný přehled všech podstatných informací 2000 vstupenek za původní cenu! Předprodej lístků nyní i v síti Ticketpro Armin v Praze zahraje 3 hodinový set! Armin Van Buuren a kultovní seriál "24 hodin" Armin Van Buuren - pohled do soukromí Nejlevnější vstupenky do neděle 17.4. Armin Van Buuren – "Moc se do Prahy těším" Armin Van Buuren – A State Of Trance 2005 Exkluzivní set Armina Van Buurena na Live61.com Rozšířené předprodeje na Armina a Prodigy Armin Van Buuren - 2 ceny na IDMA v Miami. Další hvězda party Armin Van Buuren – Reflection Na Armina a Prodigy za jednu cenu na jednu vstupenku Armin na Trance Awards 2005 Armin Van Buuren - profil Nejlevnější vstupenky do 20.3. Rozhovor s Michaelem C Armin van Buuren – nominace v IDMA Armin Van Buuren v Praze!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016