PARTYINFO

 

ARMIN VAN BUUREN - reflection

Datum konání:
07.05.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Aréna HC Sparta Praha
DJs:
Armin Van Buuren (Armada/NL), Remy (Armada/NL), Michael Burian (michaelburian.com), Michael C, Martin Gredner (fabric.cz)
Popis:
start 20:00, end ??
Line-up:
20:00 – 21:15 Martin Gredner /Cz/
21:15 – 23:00 Michael Burian /Cz/
23:00 – 01:00 Remy (Armada/Nl)
01:00 – 04:00 Armin Van Buuren (Armada/Nl) 3hrs Set!
04:00 – 05:15 Michael C /Cz/
05:15 – ??:?? Reflection All Stars
 
 
 
Hlavní stage na Reflection.
Na Armina až do soboty za původní cenu
Až do soboty 7. května, se budou vstupenky prodávat za původní cenu 340 Kč + poplatek, a to v sítích Ticketpro a Ticketstream.
 

Již tuto sobotu proběhne největší taneční party od začátku letošního roku. V pražské T-Mobile Aréně vystoupí, poprvé v České republice, DJ ARMIN VAN BUUREN, který  nás svým úžasným tříhodinovým mixem přesvědčí, proč je považován za nejlepšího trance DJe této planety. Holanďan ARMIN VAN BUUREN tvoří spolu s DJ´s Tiësto a Paul Van Dyk trojici nejpopulárnějších DJ´s této planety. Dalšími hvězdami této akce jsou Arminův stájový kolega z labelu Armadamusic, producent a DJ Remy, domácí jednička Michael Burian, talentovaní Michael C a Martin Gredner

Dárek od Reflection v podobě vstupenek na ARMIN VAN BUURENA přivítala spousta z vás, a po speciální edici vstupenek se jen zaprášilo. Jelikož nám záleží, aby se v T-Mobile Aréně vytvořila stejně úžasná atmosféra jako při akcích předchozích, a chceme, aby si Armina užili všichni bez rozdílu, připravili jsme pro vás spolu s partnery megaparty Reflection jedinečný dárek.

Až do soboty 7. května, se budou vstupenky prodávat za původní cenu 340 Kč + poplatek, a to v sítích Ticketpro a Ticketstream. Na místě pak za 440 Kč + poplatek. Ti z vás, kteří si koupili vstupenky za 399 Kč od nás dostanou malou pozornost v podobě jednoho drinku (alko či nealko) zdarma. Na stánku United Music v prostoru arény vám bude vyměněna vstupenka za žeton, za který dostanete libovolný nápoj na barech na ploše haly.

Seznam předprodejních míst Ticketpro: http://www5.ticketpro.cz/?/sales

Síť Ticketstream, včetně všech hypermarketů GLOBUS a cestovních kanceláří Čedok , Firo Tour a prodejen Bontonland.

Na adrese http://www.ticketstream.cz/pls/czech/partner_access.partner_init?code_id=2&event_id=7155  (či tel.224 263 049) naleznete možnost objednání on-line vstupenky E-tickets, kterou stačí pouze vytisknout a s ní přijít na akci.
 
Na stránkách www.unitedmusic.cz najdete všechny důležité informace k oběma akcím, pořad o Arminovi a jeho promo set, ankety, diskusní forum, downloady, tapety, videa, atd.

 
Line-Up a nový videoklip Michaela Buriana Speciální pořad o Arminovi na Live61.com Stručný přehled všech podstatných informací 2000 vstupenek za původní cenu! Předprodej lístků nyní i v síti Ticketpro Armin v Praze zahraje 3 hodinový set! Armin Van Buuren a kultovní seriál "24 hodin" Armin Van Buuren - pohled do soukromí Nejlevnější vstupenky do neděle 17.4. Armin Van Buuren – "Moc se do Prahy těším" Armin Van Buuren – A State Of Trance 2005 Exkluzivní set Armina Van Buurena na Live61.com Rozšířené předprodeje na Armina a Prodigy Armin Van Buuren - 2 ceny na IDMA v Miami. Další hvězda party Armin Van Buuren – Reflection Na Armina a Prodigy za jednu cenu na jednu vstupenku Armin na Trance Awards 2005 Armin Van Buuren - profil Nejlevnější vstupenky do 20.3. Rozhovor s Michaelem C Armin van Buuren – nominace v IDMA Armin Van Buuren v Praze!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016