PARTYINFO

 

ARMIN VAN BUUREN - reflection

Datum konání:
07.05.2005 - sobota
Místo konání:
Praha - Aréna HC Sparta Praha
DJs:
Armin Van Buuren (Armada/NL), Remy (Armada/NL), Michael Burian (michaelburian.com), Michael C, Martin Gredner (fabric.cz)
Popis:
start 20:00, end ??
Line-up:
20:00 – 21:15 Martin Gredner /Cz/
21:15 – 23:00 Michael Burian /Cz/
23:00 – 01:00 Remy (Armada/Nl)
01:00 – 04:00 Armin Van Buuren (Armada/Nl) 3hrs Set!
04:00 – 05:15 Michael C /Cz/
05:15 – ??:?? Reflection All Stars
 
 
 
Hlavní stage na Reflection. Na Armina až do soboty za původní cenu Line-Up a nový videoklip Michaela Buriana Speciální pořad o Arminovi na Live61.com
Stručný přehled všech podstatných informací
Největší party od loňského vystoupení Tiësta se nezadržitelně blíží, a proto vám přinášíme stručný přehled všech podstatných informací o vystoupení Armina Van Buurena, 7. května v T-Mobile Aréně. Dozvíte se, jak bude T-Mobile Aréna tentokrát vypadat a spoustu užitečných a zajímavých informací.
 

T-Mobile Aréna

Hlavní podium bude umístěno podélně na širší straně plochy, stejně jako při party s Paul Van Dykem. Toto umístění má několik výhod, například lepší podmínky pro kvalitnější ozvučení celého prostoru, lepší výhled na stage ze všech stran nebo snadnější dostupnost velkokapacitních barů na ploše. Samotné podium bude pojato velmi kreativně. Bude potaženo bílou dekorační látkou, obsahuje projekční plochy a je vyzdobeno obrovskými bílými dekoracemi. Také bude zapojena projekční kostka, na kterou budou přenášeny záběry několika kamer. Co se světelného parku týče, můžete se těšit  na bohatou světelnou show s maximálním počtem efektových světel a laserů s audiovizuálními  vychytávkami  od Phase a Laser-Live partičky.

DJs:

ARMIN VAN BUUREN /NL/
www.arminvanbuuren.com

Holandský trance mistr ARMIN VAN BUUREN se domácímu publiku představí vůbec poprvé. Jeho hvězda v posledních letech vystoupala na světovou špičku, a společně s Tiëstem a Paul Van Dykem zaujímá nejvyšší pozici v žebříčku nejpopulárnějších DJ´s těto planety. ARMINA můžete vidět a slyšet na nejprestižnějších parties a festivalech po celém světě, má svoji rezidentní noc na Ibize, vlastní popularní radiovou show A State Of Trance, vydal 9 úspěšných CD kompilací, jedno autorské album "76", zprodukoval přes 30 špičkových remixů a vlastních skladeb pod vlastím jménem. Armin dále vydává hudbu pod několika pseudonymy, a například zremixoval úvodní skladbu k seriálu 24 hodin. Videoklip si můžete stáhnout na stránkách www.unitedmusic.cz. Armin pro české fanoušky namíchal speciální set. Vřele doporučujeme si jej poslechnout v archivu rádia www.live61.com. Armin nám také poskytl exkluzivní rozhovor, ze kterého závěrem citujeme: "Rád bych Vás všechny pozval na velkou pražskou party. Od spousty DJs jsem slyšel, že Praha je nejlepším party městem Evropy, takže doufám, že mi ukážete proč se to o Vás říká. Brzy na viděnou!"

REMY /NL/
www.djremy.com

Další velkou hvězdou party Armin Van Buuren - Reflection, je DJ Remy. Na první pohled působí nenápadným až plachým dojmem, za gramofony se však mění v silnou a obdivuhodnou osobnost. Hraje neuvěřitelně magnetickou hudbu, která vás prostoupí jako vlny energie, má spoustu barev a struktur, vyvolává prožitky krystalicky čisté radosti. V letech 2001 a 2002 se Remymu dostalo výjimečného ocenění v podobě vítězství v Dutch Awards v kategorii nejlepší DJ. "Rád hraji vše od tech-house a techna, přes Anglický progressive až k trance. Ať nahrávám nebo hraji na živo, je pro mne energie, kterou v sobě hudba nese, mnohem důležitější než čistota stylu. Je to vždy výzva, když hraji před publikem, které dává přednost nějakému určitému stylu a nakonec si při mém vystoupení užívají tak, že ani nepostřehnou, jak se styly mísí a střídají." Remy je také zakladatel významných nahrávacích společností, jako producent dosud vydal několik singlů, a v současné době je na trhu poslední Remyho album Bang!

Michael Burian /CZ/
www.michaelburian.com
Michael C /CZ/
www.djmichaelc.com
Martin Gredner /CZ/
www.martingredner.com

VSTUPENKY

Vstupenky jsou v prodeji v síti Tickepro (www.ticketpro.cz) a Ticketstream (www.ticketstream.cz) za 399 Kč + poplatek, na místě pak za 499 Kč + poplatek.
Vstupenky lze také objednat na dobírku přes internetové servery www.shop.techno.cz a www.rave.cz Dále upozorňujeme na speciální edici 2000 vstupenek za původní cenu 340,- Kč + poplatek, kterých rychle ubývá, a můžete si je v předprodejích koupit do pátku 29. dubna!


Po tomto víkendu zveřejníme 3D vizualizaci T-Mobile Arény, časový line-up, a další novinky. Kompletní informace k akci Armin Van Buuren - Reflection najdete na stránkách www.unitedmusic.cz.

 
2000 vstupenek za původní cenu! Předprodej lístků nyní i v síti Ticketpro Armin v Praze zahraje 3 hodinový set! Armin Van Buuren a kultovní seriál "24 hodin" Armin Van Buuren - pohled do soukromí Nejlevnější vstupenky do neděle 17.4. Armin Van Buuren – "Moc se do Prahy těším" Armin Van Buuren – A State Of Trance 2005 Exkluzivní set Armina Van Buurena na Live61.com Rozšířené předprodeje na Armina a Prodigy Armin Van Buuren - 2 ceny na IDMA v Miami. Další hvězda party Armin Van Buuren – Reflection Na Armina a Prodigy za jednu cenu na jednu vstupenku Armin na Trance Awards 2005 Armin Van Buuren - profil Nejlevnější vstupenky do 20.3. Rozhovor s Michaelem C Armin van Buuren – nominace v IDMA Armin Van Buuren v Praze!

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016