PARTYINFO

 

PIG FEST

Datum konání:
16.04.2005 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Most Milénia
DJs:
Vega (BEL), Iron Dax (BEL), Magic Mushroom (BEL), Kenny Loco (BEL), Pavel Krejdl, Džejár, Damian, Jack-R, Malda
Popis:
vstup 180/200 czk
Line-up:
20:00-22:00 Damian
22:00-23:30 Jack-R vs. Malda
23:30-01:00 Pavel Krejd
01:00-02:30 Kenny Loco
02:30-04:30 Iron Dax vs. Magic Mushroom
04:30-06:30 Džejár
06:30-08:00 Vega
 
 
Poslední informace
Milá prasátka. Máme pro vás poslední informace ohledně sobotního Pig Festu pod mostem Milénia.
 

Pigs production pro vás přichystalo několik překvapení, které vás jistě všechny potěší. Tím největším je venkovní dnb - freetekk stage v režii Woytek Crew, na které vám zahrají plzeňské dnb hvězdy Mefuzo a Killa ze stáje Sound Deviant a seskupení Cannon Foundry. Milovníci freetekna si přijdou na své po půlnoci, kdy scénu ovládnou Woytek gramo show vs Kosmir live projekt.

Uvnitř haly vám bude k dispozici hlavní Techno.cz stage, prostorný chill-out s třemi stovkami míst k sezení, velký bar s mazanou a undergroundovou obsluhou. :) Najdete zde i několik zajímavých stánků. Jednak tu bude téměř legendární Lightman, u kterého si můžete nakoupit světýlka a různé "mimozemské fosforeskující vychytávky." Aktuální trendy vinyly si budete moci poslechnout u prezentace shopu Dj33. Svůj info stánek zde postaví i plzeňské K-centrum. Své svršky si můžete odložit do šatny a svou káru do podzemních garáží.
Na akci se budou pohybovat studenti ZČU, kteří budou formou dotazníku shánět materiál ke pracím. Pomozte jím prosím se studiem a popovídejte si.
Pro lepší orientaci přikládáme mapku.
Těšíme se na vás.

 
Představení DJs - Damian, Jack R a Malda Profily Pavla Krejdla a Džejára Warm up a začátek předprodejů Kenny Loco a DJ Vega - profily Pig Fest Soutěž Iron Dax a Magic Mushroom - rozhovory Nevídaná taneční show v Plzni

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016