PARTYINFO

 

PIG FEST

Datum konání:
16.04.2005 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Most Milénia
DJs:
Vega (BEL), Iron Dax (BEL), Magic Mushroom (BEL), Kenny Loco (BEL), Pavel Krejdl, Džejár, Damian, Jack-R, Malda
Popis:
vstup 180/200 czk
Line-up:
20:00-22:00 Damian
22:00-23:30 Jack-R vs. Malda
23:30-01:00 Pavel Krejd
01:00-02:30 Kenny Loco
02:30-04:30 Iron Dax vs. Magic Mushroom
04:30-06:30 Džejár
06:30-08:00 Vega
 
 
Poslední informace
Představení DJs - Damian, Jack R a Malda

DJ DAMIAN

Alias Adam Szakos začal s hraním v roce 1998 v legendárním baru Mazaný Králíček, kde tři roky působil jako rezident. Aby se mohl za gramci vyřádit co nejčastěji, začal také pořádat své vlastní akce. Nejdřív to byly soukromé mejdánky, později klubovky a nakonec i velké party-například TECHNOLOGIC v Halách stavebních strojů. Zahrál si po boku celé české DJ elity. Za všechny třeba Michael Burian, Tráva, Twix, Ladida, Orbith,…

Ahoj Damiane. Mohl bys popsat styl, který hraješ?

Především se snažím najít rozumný kompromis mezi tím, co baví mě a tím, co je momentálně „v kurzu.“ Bráním se škatulkování do jakékoli kategorie či stylu. Řekl bych, že je pro mě charakteristická právě tahle nezařaditelnost.

V začátcích jsem hrál trance a happyhouse. V té době (1998) to byl „underground“, což zní dnes docela komicky, ale bylo to tak. V roce 2003 jsem se vrhl na techno s výraznou basovou linkou, na styl kterému jsem se dlouho vyhýbal, ale který mi paradoxně otevřel nové obzory.
Dnes mám rád především energické melodické techno s elektro, trance a house prvky, v čisté formě mě ale nudí. Vždy se do setu snažím zakomponovat více stylů. Mám rád změny a překvápka. 

Pochlubíš se nám, kde všude sis zahrál?

V Čechách třeba v pražském CZBeat, XT3. Dál v Karlových Varech, Chebu, Sušici…je toho dost. Také jsem vystupoval v Norsku, v klubu Bla v Oslu a ve Španělské Valencii.

Máš nějaké hudební vzory?

Pokud jsem někdy nějaké měl, tak to byli Loutka a Bidlo. Momentálně už žádné vzory nemám.

Co oblíbené desky?

V dětství to byli Karafiátovi broučci J. Dnes už je samozřejmě všechno jinak a pořád se to mění…

Proč hraješ?

Chci lidem nabídnout dobrou zábavu a propracovanou muziku. Hraní je jeden ze smyslů mého života. Stále se zdokonalovat, vidět výsledky… Hudba mi dává pocit svobody. Chci bavit lidi, neproflákat život, žít-ne jen přežívat. Show must go on!

Jaké máš plány do budoucna?

Určitě hrát dál a bavit lidi. Ambice mám samozřejmě ty nejvyšší, ty stále ženou člověka kupředu. Nechci strnout na místě. Člověk potřebuje sílu, energii a motivaci.

Co na sebe práskneš na závěr?

Nesnáším burákové máslo :o)

Díky za rozhovor…


DJ JACK R (TECHANALITIC)

dj Jack R dnes již celkem známé jméno stále častěji se objevující na actions v zapadnich Čechách a okolí.. Požadali jsme Honzu, aby nám partypeoples přiblížil jak s tím vším vůbec začal.. a jak se prokopal tam kde je teď..

Ahoj.. zdravím všechny..
tak kde bych začal....hmm... Asi tak v lednu roku 2001 si Malda koupil své první gramce.. Chodil jsem furt k němu na návštěvy a pozoroval co tam vytváří... strašně mi to fascinovalo a také jsem to zkoušel...

bylo to spiše chaotické, než jsme na to pořadně přisli, ale abych neodbočoval... asi rok poté jsem si gramce koupil taky a začal trénovat.. v půlce roku 2002 jsme už s Maldou hráli na soukromých akcích po plzeňsku a okolí, také parkrát v DVDčku (v té době velmi zaběhlý klubík). Psal se rok 2003 a my jsme přijali hlavičku klubíku K-14, kde jsme oba strávili rok našeho velmi krátkého života..hehe.... chodilo tam tenkrát za náma docela dost lidiček...super atmosféra..

Někdy během toho roka začínáme hrát také spolu v battlu na 4 gramofony. Ke konci roku 2003 jsem se přihlásil na soutěz začínajících djs Livc/Bassline Cup a odnesl jsem si 1. místo...tehdy jsem hrál necelý 2 roky... Taky jsem si parkrát zašmrdlal na Kissu v tehdejším pořadu Night Fly..

V lednu 2004 jsme s Maldou skončily jako rezidenti v K-14 a postavili jsme se na vlastní nohy... Založili jsme si vlastní booking Techanalitic Production........... bla bla bla............

Postupem dalšiho roku jsme do našeho Techanalitic chlívku nabrali ještě dalších 8 djs.
WWW stránky jsou v přípravě a je za námi spousta dobře zorganizovaných parties.. V poslední době hraji také na 3 gramce... myslím si že je to úplně nesrovnatelný s dvěma... mohu si s tím víc hrát, mám víc možností.. prostě super pocit..

Doposud jsem měl již čest hrát po boku Paula Maca, Patrika Skooga, Stewarta Lowmana, Ryana Blackmana, Agenta, Tokyho, Michaela Buriana, Niky 77, Pavla Krejdla, Džejára, Pietra, Orbitha atd...

No tak to je asi tak vše..

Moc se na vás těsím.. na Pig-festu zdar..

oblíbení autoři: Filterheadz, Bryan Zentz, Max Walder, Mark Antonio, Simon Digby, dj Preach, Dave The Drummer, Michael Burkat, Adam Jay, Steve Larson, dj Donovan, Mauro Picotto, Thomas T, Marco Bailey, Tom Hades...


DJ MALDA (TECHANALITIC)

Vlastním jménem Ondra Malát hraje od září roku 2000 a pochází z Plzně. Všechno to začalo v posledním roce na střední škole, kdy si asi po půl roce navštěvování různých parties  zakoupil svoje první gramofony.

Začátky byly jako u všech dost těžké, prakticky o mixování nevěděl vůbec nic a na všechno si musel přijít nebo prostě někde odkoukat. Od října roku 2002 byl rezidentem plzeňského klubu K14. Po roce rezidentství se klub zavírá a Malda společně se svým kamarádem a djem Jack Rem zakládají Techanalitic Production.

Od té doby pořádají různé parties po celém západočeském kraji. Ať už je to série parties Beat Attack nebo poslední díl Technozone , či snad nesčetně klubovek…..všechny mají společný cíl kvalitně a zároveň bezpečně zabavit co nejširší spektrum lidí.

Za dobu svého působení si stihl zahrát s djs jako jsou: Patrik Skoog, Paul Mac, Funk d’ Void, Inigo Kennedy, Matt Chester, Nick Wilson, Ryan Blackman, Stewart Lowman, Junkmale, Iron Dax, Toky, Agent, Nika 77, Pietro, Jerry, Sidecar, Pavel Krejdl, Chris Sadler, Dave Fish a další…

Oblíbení producenti jsou: Hertz, Johan Bacto, Lars Klein, Hardcell, W.J.Henze, Patrik Skoog, Headroom

Oblíbené labely: Sway, Highland beats, Devils choice, Cluster, Invasion…

 
Profily Pavla Krejdla a Džejára Warm up a začátek předprodejů Kenny Loco a DJ Vega - profily Pig Fest Soutěž Iron Dax a Magic Mushroom - rozhovory Nevídaná taneční show v Plzni

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016