PARTYINFO

 

PIG FEST

Datum konání:
16.04.2005 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Most Milénia
DJs:
Vega (BEL), Iron Dax (BEL), Magic Mushroom (BEL), Kenny Loco (BEL), Pavel Krejdl, Džejár, Damian, Jack-R, Malda
Popis:
vstup 180/200 czk
Line-up:
20:00-22:00 Damian
22:00-23:30 Jack-R vs. Malda
23:30-01:00 Pavel Krejd
01:00-02:30 Kenny Loco
02:30-04:30 Iron Dax vs. Magic Mushroom
04:30-06:30 Džejár
06:30-08:00 Vega
 
 
Poslední informace Představení DJs - Damian, Jack R a Malda
Profily Pavla Krejdla a Džejára

Džejár

Dj Džejár, vlastním jménem Petr Dzingel , se narodil roku 1978 v České Republice. Již od teenagerského věku se zajímal o hudbu a techniku, která je k produkování a reprodukci hudby potřeba. Posléze se stal díky podpoře jeho rodičů DJem vyhlášeného klubu se zaměřením na tehdejší populární směr hudby. Již ve svých 14-ti letech  ze svých CD přehrávačů Denon mixoval housovou hudbu, kterou se jeho klubové diskotéky z počátku jednoznačně lišily od ostatních.

Než dosáhl plnoletosti, staly se středem jeho zájmu gramofony a hudba, která se k němu dostala kolem roku 1995 prostřednictvím satelitních nahrávek z Love Parade.

Zakoupení gramofonů, mixpultu a vybavení dostačujícího k mixování hudby jeho snů odstartovalo  Djskou kariéru, a to roku 1998.  Počáteční sety se skládaly především z housu a tech- housu, později však přešel k tvrdšímu vyjádření sama sebe - k čistému a drsnému technu, které mu ukázalo nejen svou hudební podstatu, ale také změnilo  jeho životní styl.

Již rok poté se stal  promotérem a úspěšně uspořádal svou první techno party, po které následoval jeho osobní i profesionální rozvoj.

Promotérství a Djing se staly jeho denní náplní . Měl možnost  pozvat na své party  takové osobnosti  scény jako jsou:
 
Innigo Kennedy, G-Forse aka Stanny Fransson, DJ Budai, Takaaki Itoh, Cari Lekebusch, Damon Vild, Damon Vallero, Johan Bacto, Hardcell, Paul Mac, Craig Walsh, Toky, Dalo, Christian Wünsch, Female, Fuction, Rumenige,Tibor, Agent,... a spoustu dalších významných DJů a producentů.

V České Republice spolupořádá jeden z nejvyhlášenějších Open air techno festivalů - Svojšice, který každoročně navštíví tisíce lidi.

Stal se  rezindentem:

Letní  open air festival Svojšice, KC Lorec Kutná Hora, Dance Club 54 Prosečné, Music Club 79 Týnec nad Labem, L-klub Pardubice.

Hrál na mnoha místech republiky a  zahraničí, např:

Paradoks Praha, U-club Bratislava SK, festival Pohoda Trenčín SK, Blue Nation Plzeň, Drumcodes Night Franfurkt Germany,  Fabrik Ostrava CZ, Metro Klub Šala SK, Nostromo Club Ústí nad Labem, Sonic open air elektronic festival 2001, Bee Free 2001 Praha, More Cream Party Benešov, Industry 55 Praha, Open air festival Creamfields CZ 2002, Jindřichův Hradec, Festival Zamosti 2002, Ibiza Night Praha,  Music Klub Opava, open air festival Loop Brno, Creamfields warm up KC Karlov Benešov, Crystal House Česká Lípa CZ, Christmas Party CZ, festival Svojšice, Decadance Liberec CZ, Festival Mácháč 2001…

Několikrát hostoval v pořadu o taneční scéně -Fresh a 4Fresh na Radiu Life, v pořadu Dance Machine na Radiu Delta, v hitparadě Michala Viktoříka na Radiu Zlatá Praha, v pořadu Dance Extravaganza na radiu Evropa 2, v televizním pořadu Ultramix Radka Laciny, v televizním pořadu Trojka Viléma Krtičky na TV3, účinkoval v Radiu Unity.net v německém Franfurktu a na mnoha dalších akcích a klubech.

Hrál po boku mnoha významných DJs jako jsou:

Inigo Kennedy, Johan Bacto, Female, Portion Reform aka Function, Hardcell, Agent, Toky, Dalo, Regis, Stany Fransen, Patrik Skoog, Paul Mac, Tibor, Jeff Miligann, Samuel Session, Takaaki Itoh, SpeedyJ, Damon Vild, Cari Lekebush, Luke Sun, DJ Budai, Damon Vallero, Joel Mull,  Craig Walsh, Makaton, Jeff Mils, Christian Wunsch...

Jako Dj si velice brzy vytříbil svůj vlastní styl mixování a hudby, kterou hraje. Je radikálním podpůrcem čisté, tvrdé, ostré a temné podoby techna a tvrdého nekompromisního zvuku. Jeho sety jsou ukázkou čistého mixu a nikdy nepostrádájí svůj smysl a postupný vývoj. Jeho pohled na taneční scénu je znám svým nelibým postojem ke globální komercionalizaci techno hudby. Proto se v jeho setech a na jeho party může očekávat pouze kvlitní podání techno hudby v té nejčistší podobě.

V součastnosti si postupně vybavuje  vlastní studio, aby dal průchod svým  nápadům a creativitě myšlení v oblasti produkování techno hudby. V prosinci 2001 namixoval kompilaci Dark Side Of The Soul, která byla součástí proma na Christmas Party II. V Červenci 2003 namixoval cd kompilaci JapcoTechnomix, která vyšla jako příloha časopisu Xmag.

Dj Džejár
Dance Club Promotion
www.dcpomo.cz
Styl: Čisté, tvrdé, ostré, temné techno


Pavel Krejdl

Pavel Krejdl se na taneční scéně pohybuje od roku 1993, mnohými bývá označován jako první techno DJ v Čechách. Mohli jste ho slýchávat v již legendárních klubech jako je Myš maš nebo Alfa, později v Radosti FX, Roxy. Dnes můžeme říci, že hrál snad ve všech našich klubech a na velkých parties – Orion hall, Unity party, LPC, Apokalypsa, Citadela, Cosmic Trip, Mácháč, Metronom, Hradhouse, Blue Nation, Boomerang-SK a mnoha dalších. Zahrál si i v Severním Irsku, Rakousku, Maďarsku, Německu, Polsku, Holandsku, Chorvatsku, Slovinsku, Slovensku.
 
Pavel hraje techno, které je velmi pestré a barevné, často i ze tří gramofonů. V jeho setech se objevuje řada prvků, chcete-li zvuků či samplů z jiných hudebních stylů (nejvíce z hip hopu), které pomocí scratchů zakomponovává do techna a tím vytváří velmi zvláštní efekty a nadšení u publika. Jeho oblíbené noci jsou techno akce v klubu Roxy, kde hrává po boku hvězd jako Jeff Mills, Dave Clarke nebo Dave Angel, v Paradogsu byli hosté na jeho akcích zvaných Skafunderground například Inigo Kennedy či Takkaki itoh, které spolu s Hardcellem, Damonem Wildem, Surgeonem, Jamesem Ruskinem, Joelem Mullem a mnoha dalšími uznává i jako velmi dobré producenty.

Co se týče vydavatelských aktivit, Pavel namixoval pro Next eru uspěšné CD Techno energy 7, mimo jiných nahrávek asi jako jediný zkompiloval a nahrál český 12ti hodinový non stop mix. V únoru 2002 na labelu Techex 002 vyšel jeho první loop. Tvorbě hudby se věnuje spolu se svou DJskou školou nadále, ale nejvíce se snaží využít získaných zkušeností trošku z jiné stránky. Spolupořádáním parties, konkrétně Unity parties. První Unity party proběhla 29.03. 2002 v Praze na dostihovém závodišti v Chuchli (6000 people) se Space Djs, Oliverem Ho, Ladidou, Pavlem Krejdlem a Agentem. Bližší informace o agentuře Unity naleznete na www.unityparty.cz.

Další Pavlův projekt, na kterém se spolupodílí se svými přáteli, se vtipně jmenuje Kovo_shrot. Co si ovšem pod Kovo_shrotem představit, zůstává zatím pro dobro věci utajeno. Pavel za dobu svého hraní prošel agenturami Planet Alfa (vůbec první česko-německá agentura, která v ČR začala pořádat taneční parties s Marushou, Paul van Dykem či Westbamem, Pavel byl její první český DJ), Lighthouse a East base, ikdyž zároveň byl a stále je oficiálním DJem hudebního serveru techno.cz.

Pavel hrál po boku: Darren Price, Marco Carola, Darren Emerson, Gaetano Parisio, Inigo Kennedy, Regis, James Ruskin, Henrik B, Marco Nastic, Thomas Krome, Dave Angel, Jeff Mills, Samuel L. Session, Monika Cruse, Paul van Dyk, Westbam, Marusha, Joel Mull, Steve Bicknell, Takaaki Itoh, Toby Izui, Luke Slater, Space Djs, Oliver Ho, Marco Bailey, Hardcell, Ian Void, Mhonolink, Paul Mac, Leandro Gamez, Colin Dale, Cari Lekebusch, Liberators, Tasha killer pussies, Derrick May, Spooky, Fluke, David Holmes, Oscar Mulero, Mary, Dave Clarke, Xentrix, Christian Wunsch, Max Dulley, Christian Smith, C.J. Bolland, Craig Walsh, Corvin Dalek, Steven, Balthazar, Colin Shields, G-force, Geert.

 
Warm up a začátek předprodejů Kenny Loco a DJ Vega - profily Pig Fest Soutěž Iron Dax a Magic Mushroom - rozhovory Nevídaná taneční show v Plzni

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016