PARTYINFO

 

SAMBUCCA

Datum konání:
04.03.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Rubyz
DJs:
Béla En (belaen.net), Double J (ukgarage.cz), Trans Am
Live:
Sunteeem (sunteem.com), MCs: Klouda, Sonya Surprise, Alx, Manda
Popis:
vstup 100 CZK s letákem (200 CZK bez)
 
 
Sambucca – garážový národ sobě
Nejslavnější česká uk garage / 2 step párty Sambucca se po roce vrací na českou scénu. Párty, na níž se představily ty největší hvězdy garážového nebe jako MJ Cole, Artful Dodger nebo The Wideboys, opustila Radost FX a 4. března začíná novou éru v klubu Rubyz v Železné ulici.
 

Tentokrát ovšem v produkci týmu Luxury Stepz, za nímž stojí samotní fanoušci stylu uk garage. Celá párty tak dostává nový emocionální rozměr, který by měl zaznamenat i nezaujatý návštěvník. Nová Sambucca bude skutečnou uk garage párty s množstvím Djů a MCs. Gramofony obstarají uk garage don Béla En, DJ Trans Am a RnB expert Double J.

U mikrofonu se vystřídají zpěvačka Sonya Surprise, MC Alx, Manda a freestyleový objev MC Klouda. Jedním z vrcholů večera bude také živé vystoupení ukg kapely Sunteem s hostem Jiřím Koběrským. Bohatý hudební program doplní módní přehlídka, stříhání a česání zdarma a mnoho dalšího.

To vše za 100Kč s letákem (200Kč bez), dívky mají před desátou vstup zdarma, kdo přijde včas, dostane cédéčko a pozor, v Rubyzu je ten večer limitovaná kapacita. Chcete-li se jít tedy 4.března dobře pobavit, zatancovat si na skvělou hudbu a okukovat tradiční garážové krasavice, Sambucca vám tohle vše nabídne.

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Sambucca report od FlyBoyEdy
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016