PARTYINFO

 

DRUM AND BASS MAGIC 05

Datum konání:
11.03.2005 - pátek
Místo konání:
Trutnov - Vision
DJs:
Philip TBC, Akira, Anakin (vš. Shadowbox.cz), Bomb da Base, JD Bass, George F, Scar
Info:
http://www.moonprojects.net
Popis:
vstup 89 CZK, start 20:00
 
 
Philip TBC rozhovor

AHOJ FILIPE, JAK SE MÁŠ A CO MOMENTÁLNĚ DĚLÁŠ?
 
Zdravím, momentálně se mam super, protože jsem skoro celý Únor strávil na horách a trošku odpočíval od hudby. Protože kolik napadlo letos sněhu to nikdo nechápe, takže je potřeba si ho náležitě užít.

JAK UŽÍVÁŠ ZIMU?MÁŠ RÁD VŮBEC ZIMU?:)
 
Viz předchozí otázka. Zimu miluji a nejradši bych ji strávil celou na horách, ale zatím to ještě nějak furt není možný. Snowboarding jde v Čechách už nějakou tu dobu docela nahoru, takže se dá jezdit po všech možných snowparcích a i freeridových lokalit je v "Československu" docela dost.

11.3. TĚ OPĚT BUDE MOCI VIDĚT A SLYŠET V TRUTNOVĚ NA AKCI DRUM BASS MAGIC 05, MŮŽEME SE OPĚT TĚŠIT NA POŘÁDNÝ SET? MÁŠ NĚCO SPECIÁLNÍHO PRO NÁS PŘIPRAVENÝHO?
 
Já mam na každou party připraveno něco speciálního kámo:) těšte se, bude mismasschratchmatch

V PROSINCI MINULÍHO ROKU JSI TU HRÁL, VZPOMÍNÁŠ JEŠTĚ?
 
Jasně ze vzpomínám, bylo to super. I když jsem tam přijel asi ve čtyři ráno, tak to stejně byla dobra party a lidi se super bavili.

TENTOKRÁT SEBOU BEREŠ KAMARÁDY-KOLEGY ZE SHADOWBOXU, PÁNY AKIRU A ANAKINA, PŘEDSTAVÍŠ NÁM JE? CO OD NICH MŮŽEME OČEKÁVAT?
 
Myslím, ze hoši už ani moc představovat nepotřebují, ale čekal bych od nich směsici techstepu, rolleru, liquid funku a možná trošku hiphopu, takže myslím ze celkem zajímavá směs:) pokud se na chlapce chcete podívat blíže, tak je to možný tady http://www.shadowbox.cz/booking.php

NĚJAKÝ VZKÁZEK PRO LIDI CO SE CHYSTAJÍ NA DRUM BASS MAGIC 05 DO KLUBU VISION V TRUTNOVĚ?
 
Žádny velký moudra, pokud mate rádi drumandbass ve všech jeho podobách a taky hiphop a breakbeat, tak se přijďte pobavit, popijeme, pokouříme, pokecáme, zatančíme a půjdeme spát...

Za poskytnutý rozhovor děkuji - Moon

 
Páté pokračování Drum Bass Magic

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016