PARTYINFO

 

ULTRA

Datum konání:
04.03.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Paradogs - Karlovy Lázně
DJs:
Aton, Resident
very special guests: Christian Smith (Tronic Rec./S) & Phil Keiran (Skint/UK)
Info:
http://www.karlovylazne.cz
 
 
Christian Smith na Ultra v Paradogsu
Další z řady rezidentních večerů párty Ultra představí kombinaci švédsko-britsko-česko-slovenského techna na té nejvyšší úrovni. Jedinečný zážitek a zároveň rozmanitý pohled na současnou podobu evropského techno scény, vám nabídne páteční Ultra. Vedle rezidentního Atona se představí slovenský dj Resident a dvojice specialních hostů DJ Christian Smith (S) a Phil Kieran (UK).
 

Christian Smith

DJ a producent, který ovlivnil vývoj a definici techna a tech-housu v Evropě, však určitě bude tím hlavním tahákem pátečního večera. Jeho pověst ho předchází, tento chlapík předvádí za mixážním pultem věci, o kterých se normálním techno DJům může jen zdát. Dokonalá mixovací technika vynesla tohoto DJe na pomyslný Olymp oblíbenosti, zejména mezi DJi.

Christian Smith je známá DJská a producentská hvězda, která se pravděpodobně nejvíce zasloužila o prosazení a definování stylu tech-house a techno v Evropě. Své desky vydává (přes 30 kousků) na svém vlastním švédském labelu Tronic nebo společně se svým parťákem Johnem Selwayem u značky In-Tec, který patří slavnému Carlu Coxovi. Christianův úspěch stojí na charakteristickém kombinování tech-houseu s typickým "pumping" zvukem a funky techna s příchutí tribalu.

Za posledních 10 let procestoval doslova celý svět - Evropu, Spojené státy, Austrálii, Japonsko, Malajsii, Nový Zéland a Jižní Ameriku - a ačkoli představil a zakořenil svojí fúzi housu a techna širokému světovému publiku, tvrdí, že je teprve na začátku. Vedle známých slovinských DJů Valentina a Umeka se řadí k současné světové techno špičce.

Phil Keiran

Z britského Belfastu zamíří do Prahy další z talentů nové taneční vlny, který se nadchl pro house techno a breaks. Spolupráce s labely zvučných jmen (např. Skint, Soma) a remixy pro takové umělce, jakou jsou Arthur Baker nebo Inner City, dokazují jeho kvality.

Christian Smith a Phil Keiran vystoupí v Karlových lázních na Paradogsu v rámci párty ULTRA v pátek 4. března.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016