PARTYINFO

 

CLUB MASTER IN D'N'B

Datum konání:
04.03.2005 - pátek
Místo konání:
Trutnov - Newend
DJs:
IM Cyber, Jaime, Marco S, Cyberpete
Info:
http://www.mountaingate.cz
Popis:
vstup 89 CZK, start 20:00
 
 
Club Master v rytmu D'n'B
Už dlouho se budíte v noci s křikem? Pronásleduje vás to ve dne v noci a nedá vám odpočinout, musíte myslet jen na to jedno… už brzy přijde, každým okamžikem je vám blíž a blíž…
 

A co? Přece další díl oblíbené klubovky CLUB MASTER IN D´N´B. V pátek 4.3. se v klubu NEW END  v Trutnově  připravte na pořádnou drum and bassovou jízdu, řídit bude totiž DJka IM CYBER. Pokud na vás na první pohled působí křehce, dejte si pozor, tato výrazná osobnost naší současné d´n´b scény vás dokáže hravě unést do svého světa plného zlámaných beatů, které chytře spojuje s melodickými plochami. Hrát ji můžete slyšet už více jak pět let a skutečnost, že patří mezi velice oblíbené a často obsazované Djs na významných akcích pak dokládá i seznam jmen, vedle kterých se mohla představit. Jmenujme alespoň pár: Ed Rush, Teebee, Roni Size, Andy C a další.

Protože hudba nezná hranic i IM CYBER často cestuje za svými fanoušky k našim východním sousedům  na Slovensko. Díky své účasti na prestižní Red Bull Music Academy měla několik příležitostí si zahrát  i v exotické Brazílii. Pravidelně se také objevuje na známé noci IN DA BUSH  v klubu Roxy. Namíchala kompilaci Shadowbox, která vyšla v dubnovém čísle časopisu Ultramix.

Jako další se vám představí djs JAIME a MARCO S. z partičky Labyrinth crew, které jste již mohli slyšet a vidět v tomto klubu na předchozích dílech Club Master in D’n’B. V neposlední řadě vystoupí DJ CYBERPETE, který svým veselým setem zaručeně dostane i vás.

Hudební klub New End v Trutnově je velmi oblíbeným a navštěvovaným místem nejen místních návštěvníků.  Najdete zde  restauraci a sál s tanečním parketem. Upoutá vás originálně provedený masivní dřevěný nábytek a kamenné zídky, které celý prostor zajímavě rozdělují.  V restauraci nechybí ani velký bar, kde si můžete se svými přáteli dát nějaký dobrý drink nebo zahnat náhlý hlad nějakou specialitou zdejšího šéfkuchaře.  Hravější povahy uvítají kulečník nebo fotbálek.

Z restaurace projdete na taneční parket, kde malbami vyzdobené stěny vytváří přesně tu správnou klubovou atmosféru. Celý sál je ozvučen kvalitním Bell sound systemem. Pouze pro tuto akci bude v klubu nainstalována velkoplošná videoprojekce a speciální světelný aparát.

A na závěr: vstup vás bude stát přesně  89 kaček - tak a teď už můžete v klidu spát…

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016