PARTYINFO

 

LAYDEE JANE

Datum konání:
11.03.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
LayDee Jane (laydeejane.com), Enrico (Studio 54)
special guest: DJ Webdriver (Netrecord-z/Germany)
Popis:
start 22:00, vstup 200 CZK / dívky zdarma
 
 
LayDee Jane presents DJ Webdriver @ Duplex
V pátek 11. března se bude DUPLEX opět otřásat v rytmech trance music, jelikož do Prahy přijíždí oblíbené čecho-švýcarka LayDee Jane, která si s sebou tentokráte veze zahraničního hosta!
 

Kromě rezidenta pražského nejpopulárnějšího after-party klubu DJe Enrica, totiž vystoupí jako hlavní host německý DJ a producent DJ Webdriver, kterého jste mohli slyšet například na jedné z rezidentních nocí LayDee Jane v ostravském klubu FABRIC. V Praze půjde však o jeho premiérové vystoupení.

Těšit se můžete na exkluzivní dekorace, skvělé drinky, luxusní gogo dancers a další.

POZOR! Do DUPLEXu mají dívky vstup zdarma!

Zeptejte se v klubu, jak získat členskou kartu, na kterou obdržíte neuvěřitelné slevy 30 - 50% na baru při každém nákupu drinku!!!
 
Více informací na www.duplexduplex.cz/klub.

Bio - DJ Webdriver (D)

Daniel Pogner, jak se tento dj jmenuje, patří mezi ty, kteří začli na party chodit velmi brzy a hned po první návštěvě klubu měl jasno: "Budu dj!" Ne dlouho po té vzali za své jeho ušetřené peníze a pořídil si své první djské vybavení. Učil se velmi rychle a již brzy pochopil, jakými skladbami dostane lidi na parketě do varu.

Během své 5ti-leté kariéry se dostal mezi německou špičku tranceové scény a jeden úspěch střídal druhý. Tam kde dostal šanci, ukázal že jeho rozhodnutí věnovat se hraní bylo správné. V německu svůj talent předvedl v prestižních klubech jako Empire, Giga Park, Kinky Palace, World Centre, Royal Palace a mnoho dalších.

Ani vlastní produkce na sebe nenechala dlouho čekat a hned po prvních pokusech se projevil jeho talent i v tomto směru. Kromě jiných remixoval skladby i od takových producentů jako jsou Svenson (Svenson & Gielen), Randy Katana, Marc Van Linden a další. Na svém kontě má dva velmi úspěšné singly a právě mu vychází na labelu Midway Records již třetí.

Díky své originální produkci se dostal i zahranice německa, jako například na španělskou Mallorcu do klubu Joy Palace, zahrál si i v jednom z bývalých prestižních klubů ve Švýcarsku - Gate One nebo i v největším polském klubu Ekwador. Svojí českou premiéru měl 27.11. v ostravském Fabricu.

Singly (Webdriver)

Eternity forever / Netrecord-z
Spirit of Virtuality / Netrecord-z
?????? / Midway Records

RMX (Webdriver)

Force Majeure / Redemption
???????   / Broken wings
Katana / Silence
Svenson / Clubbing on Sunshine
Reevera  / like I Do
Neoplexer / Stella
DJ Marlyn / I have seen the future
Alpha Prime / Distorted Reality

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016