PARTYINFO

 

"OPENING PARTY" STARS NIGHT VOL. 1

Datum konání:
24.03.2005 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Duplex
DJs:
Tyson (Royal Gigolos), Lucky Lucasso & Uwa, Tommy Rogers, Peet, Marquee
Info:
http://www.duplexduplex.cz...
Popis:
vstup 200 CZK / dívky zdarma
 
 
Royal Gigolos v Duplexu
Na tento čtvrtek jsme pro vás připravili opravdovou hudební lahůdku a to v podání Royal Gigolos. Frontman tohoto uskupení Dj Tyson vám předvede 2hodinový set, v kterém si budete moci vychutnat jeho skvělé djské umění.
 

Tato noc je pojata jako znovu otvírací party klubu Duplex, takže můžete očekávat spoustu překvapení – 30 gogo, 4 nude gogo, videoprojekce, laser a mnohem mnohem víc. Těšit se můžete nejen na nový zvuk a interiér, ale především na uplně nový program, který bude opravdu nabitý. Z věcí, které chystáme bych rád zminil Eric Prydz, Sarah Main /Pacha Ibiza/(21.5.), Oliver (Amnesia Ibiza), Jose de Divina (Ibiza World Tour) a spousta dalších djských hvězd.

Royal Gigolos:
   
Royal Gigolos ovládají s předělávkami megahitu 60. let "California Dreamin´" a "No Milk Today" taneční parkety na celém světě. Neuvěřitelných 8 týdnů bodovala "California Dreamin" na prvním místě evropské hitparády "European Dance Traxx", byla první ve všech Djských hitparádách v Německu a v Czech Dace Charts. Stala se desátým nejhranějším hitem v českých rádiích a německou. TV stanicí VIVA byla "California Dreamin´" nominována na taneční hit roku 2004.

www.royalgigolos.com
www.royalgigolos.de

Veškeré dotazy vám rádi zodpovíme na tel. číslech:
Jaroslav Ježek +420 732221111 nebo jaja@depo9.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016