PARTYINFO

 

KAMIKAZE REDSUN 2005

Datum konání:
17.06.2005 - pátek
Místo konání:
Přestavlky - KD
DJs:
Michael Burian (Prague/CZ), Lucca (RoxyBooking), Toky vs.Dalo (Numb/SK), Craig Hampson(UK), B.One.K vs.Carrione (Redsun.cz/Mix.cz), Mike Goldfinch (Pce)
Info:
info@redsun.cz
Popis:
Akce přesunuta z původního Kmochova ostrova v Kolíně díky místním radním :(
vstup 130 CZK
 
 
What´s the story morning glory?! Na Kamikaze Redsun Autobusovými svozy Kamikaze Redsun bude v KD Přestavlky
Kamikaze Redsun 2005 přesunuto
Akce Kamikaze Redsun - Electronic Dance Fest For People, konaná v pátek, 17.6.2005 v Kolíně na Kmochově ostrově, byla úředně zakázána Městským úřadem v Kolíně.
 

Dle ústního vyjádření zástupců jednotlivých odborů byla tato akce klasifikována jako "neorganizovaná technoparty", na základě umístění loga techno.cz na propagačních materiálech a na základě tiskové zprávy na serveru techno.cz. Ze strany města nebyla spatřena jediná snaha o komunikaci i po předložení veškerých materiálů k výše uvedené akci.

V takovémto časovém presu se nepodařilo sehnat blízký náhradní prostor na venkovní akci a proto je část festivalu přesunutý do KD Přestavlky u Sedlčan.

Základní line up zůstává zachován, jmenovitě:

Michael Burian (Prague/CZ), Lucca (RoxyBooking), Toky vs.Dalo (Numb/SK), Craig Hampson(UK), B.One.K vs.Carrione (Redsun.cz/Mix.cz), Mike Goldfinch (Pce)

Akce KAMIKAZE REDSUN se  bude konat v pátek 17.6.2005 v prostoru KD Přestavlky u Sedlčan. Výše vstupného je snížena na 130,- kč!!

Peníze za zakoupené vstupenky v jednotlivých předprodejích budou vráceny, pro ty, jenž vstupenku vracet nebudou, bude na místě konání vrácen finanční rozdíl 45,- kč!

V platnosti zůstávají i výherci jednotlivých soutěží a na místě konání obdrží své výhry. Všichni výherci budou kontaktováni emailem, či telefonicky.

Z důvodu omezeného dopravního spojení budou na tuto akci zajištěny autobusové svozy.

Více informací k přesunuté akci KAMIKAZE REDSUN přineseme již brzy.

Co říci závěrem?

Je to těžké, ale nechme se překvapit, co nového nám všem opět přinese letošní pokračování Czektekku, že by změnu legislativy?

www.redsun.cz

 
2. kolo soutěže právě začíná Předprodeje a další zajímavosti Kamikaze Red Sun - festival pro lidi Jeden z prvních open airů bude v Kolíně

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016