PARTYINFO

 

KAMIKAZE REDSUN 2005

Datum konání:
17.06.2005 - pátek
Místo konání:
Přestavlky - KD
DJs:
Michael Burian (Prague/CZ), Lucca (RoxyBooking), Toky vs.Dalo (Numb/SK), Craig Hampson(UK), B.One.K vs.Carrione (Redsun.cz/Mix.cz), Mike Goldfinch (Pce)
Info:
info@redsun.cz
Popis:
Akce přesunuta z původního Kmochova ostrova v Kolíně díky místním radním :(
vstup 130 CZK
 
 
What´s the story morning glory?! Na Kamikaze Redsun Autobusovými svozy
Kamikaze Redsun bude v KD Přestavlky
Úřední šiml se opět splašil a způsobil pořadatelům Kolínského festivalu Kamikaze Redsun nemilé překvapení. Díky tamním radním musela být akce přesunuta do KD Přestavlky nedaleko Sedlčan. Zde proběhne party se zachováním většiny headlinerů na line-upu. Vstup bude snížen na 130 CZK. Přijďte podpořit tuto akci a svou účastí tak protestovat proti hlouposti lidí, kteří tuto akci bezdůvodně odsoudili jako neorganizovanou technoparty mimo jiné i díky logu techno.cz na tiskovinách. No Comment!
 

Akce Kamikaze Redsun 2005, přichystaná v Kolíně na Kmochově ostrově byla z důvodu úředního zákazu přesunuta do náhradních prostor KD Přestavlky, Sedlec-Prčice, jenž se nachází zhruba 10 km jihovýchodně od Sedlčan a 30 km jižně od Benešova.

Tento prostor skýtá kapacitu pro 700 clubberů,ochoz a 2 bohatě zásobené bary. Proběhlo zde již několik úspěšných akcí,všech předních českých djs (Orbith, Ladida, Chris Sadler, Nika77 a dalších) s průměrnou návštěvností kolem 600 lidí.

Zakoupit zde budete moci značkovou anglickou módu značek, Punky Fish, Pucca a další z pardubického Baxxyshopu.

Původní line up akce Kamikaze Redsun 2005 byl upraven. Na akci Kamikaze Redsun v KD Přestavlky vystoupí:

Michael Burian (Prague/Cz), Lucca (Roxybooking), Toky Vs.Dalo (Numb/Sk), Craig Hampson, B.One.K Vs. Carrione (Redsun.Cz/Mix.Cz), Mike Goldfinch (Pce).

To vše za snížené vstupné 130,- kč!!

Start akce je ve 20:00 hod, konec v 05:00 hod.

V platnosti zůstávají vstupenky zakoupené ve všech předprodejích,na místě konání bude za originální vstupenku vrácen finanční rozdíl. Stejně tak,zůstávají v platnosti výhry a výherci soutěží na akci Kamikaze Redsun 2005. Výhry obdrží výherci na místě konání.

Na akci jsou zajištěny autobusové svozy. Jednotné jízdné tam i zpět 30,- Kč. Za jízdenku obdržíte konzumaci v hodnotě 30,- Kč. Konzumace za jízdenky se vydává výhradně na spodním baru v čase od 20:15 hod. do 21:30 hod. Autobusy odjíždějí zpět po stejných trasách v 03:10 hod. V případě plné obsazenosti autobusu mají přednost návštěvníci kteří mají zpáteční jízdenku. Zpáteční cesta je ZDARMA.

informace o dopravě a fotky prostoru naleznete zde

Další bližší informace získáte na: www.redsun.cz, www.discocentrum.cz/prestavlky, nebo na emailových adresách: bohous@redsun.cz, flashprodukce@centrum.cz.

Nenechme naše myšlenky zkalit a začernit úředními šimly a pojďme společně přivítat nezadržitelný příchod léta!

Pátek, 17.6.2005,KD Přestavlky,Sedlec-Prčice - Michael Burian, Lucca, Toky vs.Dalo, Craig Hampson, B.One.K vs.Carrione,Mike Goldfinch.

Start: 20:00
Finito: 05:00

To vše za 130,-kč!!
 
Až slunce na obloze bude chytat jasně rudou záři je čas k začátku a nebo konci! :)

Kamikaze Redsun

 
Kamikaze Redsun 2005 přesunuto 2. kolo soutěže právě začíná Předprodeje a další zajímavosti Kamikaze Red Sun - festival pro lidi Jeden z prvních open airů bude v Kolíně

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016