PARTYINFO

 

KAMIKAZE REDSUN 2005

Datum konání:
17.06.2005 - pátek
Místo konání:
Přestavlky - KD
DJs:
Michael Burian (Prague/CZ), Lucca (RoxyBooking), Toky vs.Dalo (Numb/SK), Craig Hampson(UK), B.One.K vs.Carrione (Redsun.cz/Mix.cz), Mike Goldfinch (Pce)
Info:
info@redsun.cz
Popis:
Akce přesunuta z původního Kmochova ostrova v Kolíně díky místním radním :(
vstup 130 CZK
 
 
What´s the story morning glory?!
Páteční Kamikaze Redsun 2005 měl původně proběhnout na Kmochově ostrově v Kolíně, ale musel být přesunut do prostoru Kulturního domu Přestavlky, Sedlec Prčice.
 

Příběh letní, téměř pohádkový, to měl být open air festival KAMIKAZE REDSUN 2005, konaný na Kmochově ostrově v Kolíně.

A jelikož v pohádkách vždy vítězí dobro nad zlem, tak v reálném světě občas vítězí zlo nad dobrem. Anebo, když 2 dělaji totéž, není to vždy totéž? Zlovůlí a nevědomostí některých lidí se může stát, že jiní rozhodují o druhých a Ti se téměř ani nemohou bránit a tak byl tento velmi lákavý open air zmařen lidskou hloupostí a nevědomostí.

Akce KAMIKAZE REDSUN byla z původního místa přesunuta do náhradního prostoru v KD Přestavlky, Sedlec-Prčice,  jenž se nachází 15 km jihozápadně od Votic a 10 km jihovýchodně od Sedlčan. Organizátoři nebyli s to zajistit v takto krátkém časovém ůseku plnohodnotný venkovní prostor v blízkém okolí a tak se musíme všichni spokojit alespoň s touto indoor variantou.

Ale smutek nechme jinde, protože na vás na všechny čekají skutečné hudební lahůdky současných trendů electronic music v podání našich nejpovolanějších: Michael Burian, Lucca, Toky vs. Dalo, Craig Hampson, B.One.K vs. Carrione, Mike Goldfinch, myslíte, že je to málo?

Vše vypukne již tento pátek, 17.6.2005 ve 20:00 a bude se nezadržitelnou rychlostí řítit k nadcházejícímu létu!

Takže se na vás všechny těšíme,protože vy i my si to zasloužíme!

Závěrem?
Hudba spojuje, hudba dělá radost, hudba dodává sílu, hudba jsme my! Mějme na srdci, že i my jsme voliči těch, kteří nás o toto vše okrádají.

Keep smiling, B.One.K :)                                               

 
Na Kamikaze Redsun Autobusovými svozy Kamikaze Redsun bude v KD Přestavlky Kamikaze Redsun 2005 přesunuto 2. kolo soutěže právě začíná Předprodeje a další zajímavosti Kamikaze Red Sun - festival pro lidi Jeden z prvních open airů bude v Kolíně

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016