PARTYINFO

 

SLIM SLAM DRUM

Datum konání:
25.03.2005 - pátek
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Total Science (CIA, Advanced, Metalheadz/UK), Kato (Drumatique, Trident.sk), Elvis (Extdust), Inspiral X62 (Dvoika.Troika), Buback (Extdust) + guest
Line-up:
20:00 guest
21:00 Buback
22:00 Ibogaine
23:30 Inspiral X62
01:00 Total Science (Spinback)/UK/
03:00 Kato /SK/
05:00 Elvis
07:00 end
 
 
Slim Slam Drum ve Fabricu
Jak jsme se měli možnost dozvědět, je čas zkracování a to se nevyhnulo ani oblíbené ostravské drum & bassové noci Slim Slam Drum. Počínaje epizodou dvou trojek, čili 33 se název zkrátil jen na SSD a jelikož bude tato party na začátku léta slavit 5.narozeniny, dostala už v předstihu jako dárek také nové logo.
 

Místo působnosti se nemění, zůstává stále v ostravském klubu Fabric a v pátek 25.března se zde představí další vynikající drum & bassová legenda Total Science, kterou tvoří duo Jason Greenlaugh (Q Project) a Paul Smith (Spinback).

Za deset let, co se už pohybují na scéně, vydali nespočet singlů pro nejznámější junglové labely typu Good Looking, Metalheadz, Moving Shadow nebo Renegade Hardware a rozjeli taky vlastní labely C.I.A a Advanced, plus downtempový Skindeep. Produkují hlavně drum & bass, ale vydali i pár breakbeatových a downtempových singlů. Mezi jejich největší hity patří bezesporu skladba Champion Sound, která se právem řadí mezi naprosté drum & bassové klasiky.

Z menší dálky a navíc z opačné světové strany dorazí roztočit své placky zástupce slovenské scény DJ Kato, zbytek line upu se rovnoměrně rozdělil mezi domácí řady. Za Dvoiku.Troiku zahraje miláček žen Inspiral X62 a producent Tango aka Ibogaine. Nebude samozřejmě chybět ani rezident a otec SSD Elvis a celý seznam uzavírá z mladších řad Ext-dustu DJ Buback.

Na hlavní stagei na Vás bude čekat 14kW luxusního kvadro zvuku, ale pokud byste si chtěli z toho všeho trochu odpočinout, máte možnost v Chill outu, kde Vás hodí do pohody Bistro Crew a DJ Forest. Pro nenasyty je v nedaleké Opavě připraven už tento pátek 18.března Warm Up na SSD tentokrát s domácí legendou Djem Koogim. Co dodat? Snad jen, že si můžete na 33.pokračování SSD zakoupit lístky v předprodeji a pokud by Vás zajímal celý profil Total Science, doporučím Vám zadní stranu letáčků nebo web www.dvoikatroika.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Report ze SSD od Nexise
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016