PARTYINFO

 

NIGHTFEVER

Datum konání:
25.03.2005 - pátek
Místo konání:
Mnichovo Hradiště - Posilovna
DJs:
Lucca (Roxy booking), Daho (Nula2.cz), Skipworker (G Produdtions), Wizard and XTR (U la la)
Popis:
laser, power sound, speciální interiér, dvd-projekce
kapacita cca 600-800 people
vstup 100 CZK, start 21:00, konec 05:00
 
 
Rozhovor s Luccou Rozhovor s Dahem
Nightfever v Posilovně
Touto cestou bych Vás velmi rád informoval o připravované akci nazvané Nightfever volume 1. Jak název napovídá půjde o taneční párty která otevře sérii pravidelných večerů tohoto druhu v zrenovovaném a nedávno i nově zpřístupněném prostoru dnes už legendárního Music Clubu Posilovna v Mnichově Hradišti.
 

Klub je v současné době provozován novým nájemcem a tak se uvnitř tohoto skvělého prostoru s velkou tradicí dost změnilo a doufejme že k lepšímu.

Především interiér Posilovny doznal jistých změn. Zvětšil se taneční parket a změnilo se umístění jeviště. Jiné místo a rozměry dostal i bar který se nachází přímo na tanečním parketu a došlo i k jinému uspořádání prostor pro odpočinek.

Music Club Posilovna už tedy přibližně od září loňského roku funguje v novém, byť podstata jejího využití zůstala neměnná. Každou sobotu nabízí pravidelné diskotéky ovšem vždy se známými tuzemskými i zahraničními hosty a celou řadou DJ´s jejichž sestavu tvoří až na výjimky lidé z rádií Kiss Delta a rádia DJ.

Tímto bych tedy velmi rád upozornil na konání taneční noci která svou kapacitou a kvalitou line upu zastíní ostatní podobné akce nejen na Mladoboleslavsku.
Párty NGHTFEVER s pokusí navázat na tradici známých a úspěšných akcí které se všem návštěvníkům ještě „staré Posilovny“ dobře zapsaly pod názvem „RENTGEN“.

Pilotní NIGHTFEVER nabídne po hudební stránce aktuální taneční techno s prvky všech stylů které mapují nejoblíbenější dění v této kultuře. Návštěvník si tak vybere z rozmanitějších a ne příliš monotónních rytmů a zvuků. Základním předpokladem dobré akce v dobrém prostoru je line up.

DJ LUCCA – v současné době nejúspěšnější česká Djka která intenzivně buduje dobré jméno českého djingu daleko za našimi hranicemi. Vydala řadu vlastních desek a namixovala řadu úspěšných kompilací. Spolupracuje s producenty jako Umek (Chorvatsko) či Chriss Cowie (UK) a jednu z jejich desek si vybral na svou kompilaci dokonce legendary DJ Carl Cox! Cox je jeden z top star se kterými si už Lucca zahrála … krásná a úspěšná mladá žena za gramci prostě umí !

DJ DAHO – spolu s Gingerem provozuje internetový obchod s muzikou (Nula2) a patří mezi vůbec nejdéle hrající, tudíž nejzkušenější české dje kteří dobře ví co lidem pouští. Vlastní obrovský hudební archív a jeho technicky i epicky skvěle postavené sestavené sety poznala už řada klubů nevyjímaje Berlínský Tresor či slovenský U-Club and many more … . Patří mezi skalní obdivovatele Jeffa Millse a dokonce s touto ikonou taneční elektronické hudby už měl tu čest i hrát. Daho je mistr a pan DJ!

DJ SKIPWORKER – patří mezi skutečné veterány na tuzemské scéně. Začínal s house music v některých pražských klubech aby se později rozhodl pro techno a energičtější tec house. Je strůjcem řady parties (RENTGEN-GROOVE BOX) a má prsty ve festivalu Mácháč. Má rád dobré jídlo, pohodový lidi, krásné ženy a samozřejmě dobrou potravu pro uši a to i z jiného šálku než je právě techno. Pracuje jako spíkr na jednom regionálním rádiu a v poslední době spíš příležitostně spolupracuje s produkční agenturou G Productions ale i dalšími subjekty v hudební branži. Od Skipworkera se dá v současné době čekat zábavnější byť nekompromisně energické techno … i když jak kdy … zřejmě podle nálady … . Ale jedno je jisté, bude to stát za to!

DJ WIZARD – se z pozice mladého Dje vypracoval na zkušeného matadora naší taneční scény. Hraje zhruba sedm let a má rád veselejší a ne příliš zamyšlené techno. Hraje z Final Scratche, má dobrou techniku a dělá show. Na párty techno Selection se představí spolu se svým parťákem a kamarádem Djem XTRem z Moravy v energickém a rozhodně zábavném setu plným zvratů a energie. Wizarda jste mohli slyšet v klubu Černá Vdova (MB už neexistuje), v Music Clubu Posilovna a dokonce i na některých festivalech jako například Trnkobraní 2004. Věčný optimista Wizard má rád lidi, svou přítelkyni Evu a auta značky Škoda. Wizard je showman a ví jak na to!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016