PARTYINFO

 

5 NAROZENINY KLUBU LIQUID 1.DÍL

Datum konání:
11.03.2005 - pátek
Místo konání:
Liberec - Liquid
DJs:
Chris Sadler (roxy), E-Lite (JPA), Dr.Yver (LQD), Cee Jay (LQD), Andrew J (LQD), Snek (LQD), B-Face (LQD), Jorge
Popis:
každý 10. návštěvník CD zdarma
vstup 70 CZK
 
 
Páté narozeniny klubu Liquid
Tvrdě na tom pracujeme a teď nastal čas se bavit. Vyzvedněte své přátele a nalaďte se na správnou vlnu. Rozjeďte to, zůstaňte vzhůru přes noc. Teď! Liquid pro Vás udělá víc, než že vás jen pobaví, akce začíná hned jakmile vstoupíte!
 

Ve 3KW silné muzice od Chrise Sadlera a jeho přítelkyně djky E-Lite a ve Vás se skrývá spousta energie. Přijďte a uvidíte! Jako další djs vystoupí snad všichni z LQD booking - Dr.Yver, B-Faced, Andrew J, Cee Jay, Snek i me skromné já - Jorge. Narozeniny ve stylu house, WnH, techhouse.

Proč a čeho chceme docílit nebo jsme docílili? Posuďte vy!

Nikdo nedokáže mluvit o atmosféře, kterou zažijete, ale všichni si určitě všimnou, že jste tam byli. Možná se vám to nelíbí, ale první dojem bývá často vším, co se ve městě pod Ještědem počítá! V anonymitě velkoměsta potřebuje Liquid trochu vyčnívat. Individualita klubu Liquid a jeho nezávislost jsou stále důležitější. Ale způsobit, aby se lidé vrátili a aby to přitom mělo ten pravý důvod, je stále těžší: je to otázka toho, jak se učinit slyšitelným, aniž by člověk musel zvyšovat hlas, jak vyčnívat z davu tím, že se od začátku budeme snažit být v čele žebříčku nejlepších klubů v severních Čechách. Dříve jsem se jednoduše rozhodoval mezi hospodou a diskotékou - jinými slovy mezi marným pokusem splnit si svá dětská přání a neochotným přijetím role dospělého člověka.

Nyní však pro Vás existuje třetí cesta. Klub Liquid bude odrážet životní styl člověka, je to klub pro ty, kteří odmítají přistupovat na kompromisy, pro ty, kteří chtějí najít únik v reálném životě. Je určen pro ty, kteří chtějí spíše žít než jen být. Díky moderním komunikačním technologiím nemusíme kvůli dobrodružství už ani opouštět svůj domov. Dobrodružné příhody jsou na dosah ruky doma, v našem obývacím pokoji, dokonce se ani nemusíme zvedat z gauče. Tak nám to alespoň všichni říkají.

Jestliže vaše představa zábavy žije prostřednictvím cizích lidí a hledá svá dobrodružství na malé obrazovce, pak vás na úsvitu nového digitálního tisiletí čeká ďábelská jízda. Pokud však chcete rozhodovat o svým osudu sami, chcete-li dosáhnout svých vlastních cílů, stanovit si své vlastní standardy, pak se raději zvedněte a přijďte!

Dejte do jedné místnosti dva kamarády a po chvíli budou jiskřit nápady. Dejte dohromady skupinu kámošů a stanete se svědky úplného ohňostroje nápadů. Když si člověk vysní klub jako je Liquid, zrozený ze zápalu, jež pohltil všechen volný čas a stal se žárem a vše zaplavující vírou, pak vaše vášeň nevyhnutelně vyjít najevo. Mně se sám klub i smělá iniciativa, jež inspirovala jeho zrod, líbí. Všichni souhlasili s tím, že bude Liquid otevřen v Liberci. Doufám, že se zalíbil za tu dobu všem mladým, spontánním a svobodným duším, které právě hledaly něco nového.

Po příchodu nového tisíciletí přirozeně tíhneme k tomu, abychom se zamysleli nad svými životy a přehodnotili svůj žebříček hodnot. Zjišťujeme, že v mnoha oblastech chceme něčeho dosáhnout, a to nejenom proto, že naše potřeby a očekávání za posledních několik desetiletí vzrostly. Už dlouho mám totiž nestačí spokojit se jen s druhořadou kvalitou zábavy, požadujeme víc než pouhé uspokojení. Vyžadujeme svobodu. Absolutní neomezenou svobodu, v níž můžeme být tím, čím chceme být a jít tam, kam chceme jít.

Nejdřív je člověk, pak zábava. Na první místo stavíme člověka a potom pro něho otevřeme a uspořádáme party, která by mu vyhovovala. To není způsob, kterým dělají kluby a party i ostatní, ale stejně jako vy, ani mi netoužíme po tom být jako ostatní.

Děkuji za spolupráci: techno.cz, rave.cz, clubber.cz, Mattoni, Semtex, Starobrno.

Všem djs - především: Chris Sadler, Spyro, Dr.Yver, B-Face, Andrew J, Cee Jay a další a další!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016