PARTYINFO

 

PERCEPTION 2 - IN DIEM VIVERE

Datum konání:
22.04.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Styx
DJs:
Face (Techno.cz - Birthday set!), Monotype (AON, Techno.cz), Kontakt with Evil (Sounddeviant, Messarosh Rec.), MachineFunck (AON), Neuf (AON)
Popis:
DJ Face Birthday!
vstup zdarma
Line-up:
21:00 - 22:30 Neuf
22:30 - 00:00 Monotype
00:00 - 01:30 Kontakt with Evil
01:30 - 03:00 Machine Funck
03:00 - ????? DJ Face
 
 
Finální informace
Pozvánka na Perception
Po krátké prestávce v odbobí zimních mesícu a po úspesné invazi do Británie s nekterými z nejtalentovanejsích ceských DJu a producentu se AON vrací s dalsím vydáním ciste eklektické akce, Perception
 

Perception 2 - in diem vivere - v prekladu "zij pro tento den", a tím dnem budou narozeniny DJ Face aka Myclick. Jako reporter Techno.cz , radio DJ, a house DJ bude hrát speciální narozeninový set práve na Perception. Face slíbil rozhýbat lidi porádným funkem.

Headlinery akce bude nejlepsí plzenské drum 'n' bassové duo, Kontakt with Evil. AON jej nejprve slysel na Pig Festu v Plzni. Na poradu noci byl old school jungle a drum 'n' bass a nejinak tomu bude i na Perception. 

Techno bude tu noc hrát DJ Monotype, který úspesne ukázal londýnskému publiku ze cesi ví jak hrát techno a jak ho hrát dobre!

Vsichni milujeme trochu disca a o tenhle zánr se postará nejnovejsí prírustek AON, MachineFunck aka DJs Nailer a Abu. Vysvetlí Vám pravý význam slova "eklektický" a zahrajou predelávkový set diska sedmdesátých, osmdesátých let a clash devadesátých let mixovaný s klasickým electrem a grime.

Noc nakopne nejmladsí clen AON, Neuf, který pricestuje z Plzne a predstaví své tribal roots. Neufa si rozhodne nenechte ujít, tenhle mladík má pred sebou skvelou budoucnost!

Vstup na akci je zcela zdarma, pamatujte vsak, ze jsou to Myclickovi narozeniny a zatím jsme nemeli tu cest videt ho opilého! 

Celé to zacíná 21:00!  Budte tam!

Kapacita je velmi omezená, takze se dostavte brzy abyste nebyli zklamaní.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016