PARTYINFO

 

NEW WORLD - FESTIVAL OTEVŘENÁ NÁRUČ

Datum konání:
07.03.2005 - pondělí
Místo konání:
Praha - Národní divadlo
Live:
Chakkiri Norio & Ivan Myslikovjan
Info:
http://www.ivan-sax.com...
Popis:
Scéna Kolowrat
start 19:00
 
 
New World - Festival Otevřená náruč

Chakkiri Norio (Japonsko)

Zpěvák (mistrně ovládající techniku hrdelního zpěvu tibetských mnichů a také alikvotního zpěvu), autor hudby, choreograf, improvizátor a multi-instrumentalista (tří strunný tradiční japonský nástroj shamisen, japonská harfa, japonský buben, a další...).
Pochází ze Země vycházejícího slunce, z města na úpatí hory Fudji - Shizouky. Od tří let se věnuje hře na tradiční japonské hudební nástroje a tanci. Studoval u indického hráče na sitár Kishora Goshe (žák a nástupce Ravi Shankara), se kterým také často hraje na turné v asijských, ale i evropských zemích. V japonské televizi už deset let uvádí svůj hudební pořad "Music Party". Hrál před  Dalai Lamou při jeho návštěvě Japonska. V roce 2002 účinkoval na česko-japonských v Praze a v roce 2004 na portugalsko-japonských v Lisabonu a další...

Ivan Myslikovjan (Česká Republika)

Alt saxofon, EWI (elektrický dechový nástroj), producent, autor hudby. Sólista s neopakovatelným tónem a hudebním výrazem, který účinkuje s těmi nejlepšími české hudební scény bez rozdílu žánrů. Podílel se na několika zahraničních albech. Je vyhledávaným studiovým hráčem. Hostoval jako sólista na více než padesáti CD. Od roku 1995 natočil a vyprodukoval devět sólových CD, z toho dvě v Německu. Se svými hudebními projekty koncertuje v klubech a na festivalech v ČR i v zahraničí. Reprezentuje prestižní hudební firmy z Francie: Selmer-Paris, Vandoren-Paris a B.G. France.

ABSOLUTNÍ KONCENTRACE, SCHOPNOST IMPROVIZACE, STRUHUJÍCÍ PROJEV, HUDEBNÍ EXPRESE OBOU SÓLISTŮ SMAZÁVÁ VZDÁLENOST A ROZDÍLY MEZI JEJICH ZEMĚMI A PŘINÁŠÍ NÁM ČIROU RADOST ZE VZÁJEMNÉ SPOLUPRÁCE NA TVORBĚ  NOVÉHO  SVĚTA, SVĚTA HUDBY!
NA KONCERTU USLYŠÍTE, KROMĚ JINÉHO, ORIGINÁLNÍ ZPRACOVÁNÍ "VLTAVY" BEDŘICHA SMETANY A "LARGO" Z NOVOSVĚTSKÉ SYMFONIE ANTONÍNA DVOŘÁKA.

Na festivalu "Otevřená náruč" ještě vystoupí

4.3. 2005 Divadlo Kolowrat, 19:00 - Dočasná šejkspírovská společnost Jedličkova ústavu "NUŇÁCI"
5.3. 2005 Národní divadlo, 14:00 - Naivní divadlo Liberec "KRÁSNÝ NADHASIČ ANEB POŽÁR NÁRODNÍHO DIVADLA"
6.3. 2005 Národní divadlo, 19h00 - Koncert nevidomých umělců "TMAVOMODRÉ TÓNY"

PŘEDPRODEJ: www.narodni-divadlo.cz 

OBA SÓLISTÉ + DALŠÍ ZAJÍMAVÍ HOSTÉ VYSTOUPÍ ŽIVĚ V POŘADU "NOC S ANDĚLEM" NA ČT2 V SOBOTU 5.3. 2005
http://www.czech-tv.cz/program/detail.php?nzv=Noc+s+And%EClem

http://www.newworld.cz

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016