PARTYINFO

 

RECHARGE

Datum konání:
26.03.2005 - sobota
Místo konání:
Napajedla - Malina
DJs:
Daho & Ginger, Milhaus, Sidewinder, X-Basse, Caloosh, Kanystr + VJ Kutcha
Info:
info@reform.cz
Popis:
videobrainwashing by VJ Kutcha, projekce krátkých studenstkých filmů zlínské filmové školy, soutěž o nejlepší UV bodypainting.
 
 
Internetový přenos z akce Recharge
Rozhovor s Dahem a Gingerem

Čao chlapi jak se máte?

Daho:  Pracovně, Jakjinak :) !! Kromě toho, že od rána do večera "pytlíkujeme"desky v Nula2 se o ničem extra mluvit nedá. Konečně taje sníh a růžky vystrkuje sluníčko, takže bude zase všechno o něco veselejší. Rozhodně se snažíme dnešní dobu brát tak, jak je a občas si to i řádně užíváme, v rámci možností.

Ginger: V pohodě.

Jsme velice rádi, že jste přijali naše pozvání na akci Recharge a už se na vás těšíme. Mohli byste trochu nastínit co na nás připravuje hlavní chod večera dvojka severských zabijáků?

Daho: Především dobrou hudbu a snad i zábavu v celém klubu. Naše hudební projev se v posledním roce hodně změnil a tak se nikdo nemusí obávat zahleděného experimentování. Naše sety jsou v poslední době hodně pestré a zábavné. Často s radostí zahrajeme i hodně, hodně straré a známé desky, které lidi znají a které i nám přirostly k srdci. Nesmím zapomenout i na malé překvapení, které by nebylo překvapením, kdybych ho teď tady vyzradil, že?? : )

Ginger: My jsme zase rádi, že jste si nás pozvali :) Nevím jestli je důležitý vědět co jsme si připravili my na vás, z mýho pohledu je důležitější jestli budete připravený vy na nás! Pokud jo, tak bude vše v pohodě a všichni si to užijem.

A co vinylshop www.nula2.cz doufáme, že jen kvete? :-) Zajímalo by mě docela jak to třeba vidíte vy jako distributoři s dostupností kvalitních placek u nás?

Daho: Nula2 se rozhodně posunuje vpřed. Roste počet zákazníků, zvětšuje se sortiment a spektrum hudby. Ekonomicky není každý měsíc posvícení, ale děláme všechno proto, aby jsme si udrželi svou pozici na trhu. Desky by dostupné byly. Jsme schopni sehnat téměř cokoliv, ovšem problém je v hudebním vkusu lidí. Ten je na světové poměry ve v drtivé většině případů hodně zůžený na "hlavní proud". Rádi bychom vozili i jinou hudbu, například minimal a elektroniku, ale je jen několik málo jedinců, které to opravdu zajímá. Ostatní jen tlachají, jak by to bylo super, ale desku si nekoupí.

Ginger: Kvete, kvete, to víš že kvete. Před měsícem jsme slavili 5 let provozu a za tu dobu je opravdu úplně o něčem jiným. Co se týče dostupnosti. Pro nás není problém dovézt prakticky cokoliv, co se koupit ještě dá. A jelikož to děláme rádi, občas pro naše zákazníky někde vyšťouráme i opravdu zajímavý a vzácný kousky! Prakticky stačí aby zákazník věděl přesně co chce a já zjistím jestli je to ještě, případně už, možný dovést.

Co vaše vlastní tvorba?

Daho: Na vlastní tvorbu se optejte Gingera : )  Daho sice nikdy na nic takového nešáhnul, ovšem musím zmínit moje dvě mixovaná elektronická CD "Luxusantivlezdoprdelismus" a "Zadobrotunažebrotu". Postupem času se oběvuje a oslovuje mě stále více lidí, kteří mi i po tak dlouhé době, co byla tato dílky zveřejněna, vyjadřují pochvalu a radost z mojich prací. To je pak pro mě ta nejlepší odměna a já jsem za ní neobyčejně rád. Samozřejmě je potěšující, že lidičky doma tyhle projekty poslouchají a asi docela často. To byl taky účel!

Ginger: No, to můžu shrnout velice krátce - nic. Po euforických pokusech s hardwareovým vybavením před několika lety jsem se letos rozhod, že většinu výbavy prodám (případní zájemci mě můžou kontaktovat ;). Takže asi tak nov :(

Na závěr jen pár doplnujících otázek. Vaše nej v poslední době?
  
Co tě rozesmálo?                          

Daho: www.turntables.de          
Ginger: Gross a zbytek amatérů v podhradí

GingerCo tě fakt pořadně naštvalo?            

Daho:  zloděj Špidla                  
Ginger: Gross a zbytek amatérů v podhradí

Nejlepší music (nejen techno)?       

Daho:  Čím starší, tím lepší!Bjork,Deadbeat,Lamb.            
Ginger: Toho je moc.

nejlepší film?                                

Daho:  Aliens  I - IV         
Ginger: hodně se mi před časem líbil BAD SANTA
    
Party?                                         

DahoDaho: přeci Noční Směna v Liberci :)   
Ginger: to samý
    
Místo na sex?

Daho:  Nerušené a romantické.   
Ginger: asi prcina mý přítelkyně...

Na co se v nejbližší době těšíte? 

Daho: Rozhodně na jaro!
Ginger: Rozhodně léto!

Co byste chtěli vzkázat lidem chystající se na RECHARGE?

Daho: Ať určitě dorazí, a nezůstanou doma čumět na Novu, protože je v klubu určitě čeká mnohem větší taškařice :) No a samozřejmě, že se uvidíme na bááru!

Ginger: Jeden vzkaz pro holky - vemte si co nejmenší spodní prádlo (nebo vůbec žádný) a na vrch to samý! Klukům pak ať se mi nemotaj ve výhledu...

:-) díky chlapi!

 
Recharge - večírek nabitý energií

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016