PARTYINFO

 

TECHNO BASTION

Datum konání:
11.03.2005 - pátek
Místo konání:
Jaroměř - Bastion XXXV
DJs:
Marionette, Ala, Hugo Strike, Nexton, Set
Live:
Elektrabel (Axis rec, BE)
Popis:
start 21:00, end 05:00
 
 
Elektrabel v Jaroměři
Další z řady pravidelných měsíčních techno párty v klubu rozkládajícím se ve starobylé Josefovské pevnosti. Nevšední prostředí klenutých cihlových místností dusajících hutným technem začíná být pomalu ale jistě kultovním místem setkávání všech možných techno freaks s našimi (zatím) českými Djs.
 

Atmosféru těchto klubových párty nelze nazvat jinak než frenetickou. Spokojeni vždy odcházejí djs i technaři, takže je vidět, že klubová taneční scéna stále ještě žije. Headlinerem této nadcházející párty je Elektrabel, alias Tomáš Hartl, který vydal (díky Jeffu Millsovi, který ho také označil jako objev skvělé hudby po deseti letech), svoji debutovou desku Mission 001 na jednom z Millsových labelů přidružených přímo k legendárnímu Axis records.

Elektrabel je projekt, který určitě stojí za to si poslechnout a kouknout, jak tento chlápek se svými skladbami pracuje live. Elektrabel sám dodává, že jeho vystoupeni je mentální zážitek navozený elektronickou hudbou. Nečekejte zvednuté ruce a různe jiné djské kreace, to spíše bude stále skloněn ke svým nástrojům, o to ale více komunikuje prostřednictvím hudby s vámi, s publikem. Elektrabel, jehož hudební počátky sahají až k roku 1992 hraje live a to z tohoto železa: Apple PowerBook Pismo, Cubase SX, zvukovka Audiotrak Maya, mix Behringer.

Ani ostatní DJs nejsou žádnými nováčky, DJ Marionette působící zejména v Hradci Králové je známý svámi techouseovými deskami, veselými pohybovými rytmy, no prostě veselou pohodovou taneční muzikou. Ala a Huge Strike je osvědčená dvojka z Bastion crew, ti dva do vás nahustí opravdu energické, ale přitom také velice taneční techno. Tuto sestavu doplní ještě djs Nexton a Set.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016