PARTYINFO

 

STYLE DANCE

Datum konání:
26.03.2005 - sobota
Místo konání:
Liberec - Story Café
DJs:
Fun (ex-Lighthouse/Sever.sound), Eazy (Sever.sound), Andrew J (Liquid Liberec), Sanny (Sever.sound)
Info:
http://sever.techno.cz
sanny@techno.cz
Popis:
start 20:00, vstup 50 czk, fruity fresh bar
 
 
Style Dance

Nastal ten správný čas na změnu. Opusťte na jednu noc, na pár hodin nebo jen pár chvil svůj domov, oblíbený klub nebo hospodu a vrhněte se s námi do víru veselé taneční hudby a nechte se jím unášet za doprovodu zkušených i mladých talentovaných DJs. První příliv funky houseové hudby nastane v sobotu 26.března a nejvíce zasažen jím bude bar Story Café v Liberci v Pražské ulici. Nebojte se však, tato vlna nebude mít sílu tsunami, nýbrž to bude očistná koupel, která vám pomůže uvolnit vaše unavené tělo.

storycafeNa celou relaxační kůru bude totiž dohlížet terapeut nejpovolanější - hradecký DJ Fun, který už 11 let brázdí vody české taneční scény. Jeho zvukomalebný set vás jistě naladí na euforickou vlnu, na které vám pomůže se udržet další matador a libereckým clubberům velmi známý - DJ Eazy.  Své dovednosti vám také rádi předvedou mladí DJs Andrew J a Sanny, kteří doplní lineup tohoto večera. Jako bonus jsme pro vás připravili osvěžující překvapení.

Tak tedy, pokud je vám smutno a nevíte kam vyrazit, máme pro vás tip, jak si zlepšit náladu. Přijďte relaxovat, tančit a nebo si jen tak popovídat s přáteli na stylovou party Style Dance 26.března do baru Story Café v Liberci. Další informace již brzy! Sledujte vaše oblíbené taneční servery.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016