PARTYINFO

 

BUBBLES

Datum konání:
18.03.2005 - pátek
Místo konání:
Olomouc - Envelopa Dance Hall
DJs:
Nika77 (Techno.cz), Lucca, Leo Lycra, Michael Scuberman, Radan Mach, Haana
Info:
na bubblesmejdanek@seznam.cz
Popis:
bublifuk pro holky
prvních 100 lidí s VIP pozvánkami do 22:00 vstup zdarma
 
 
Rozhovor s Luccou

Ahoj 18.března se v klubu Envelopa v Olomouci odehraje další mejdan Bubbles kde jsi headliner(ka) takže položím první jasnou otázku - Co ty a Olomouc? Nějaké zážitky s předchozích hraní v tomhle kraji?

V klubu Barumba v Olomouci jsem hrála, když jsem začínala. Byly to skvělý party a ještě lepší klub. Škoda, že jej majitelé nedokázali udržet a dnes je v tomto prostoru diskotéka. 

Jak hodně lidí ví jsi v poslední době hodně vytížená hraním v zahraničí - je možné prozradit kde ses v poslední době venku dobře bavila?

Super hraní bylo asi před měsícem v Maďarsku, v klubu Eldorádo. Byl úplně plný a hustá atmosféra :). Hrála jsem tam společně s polskou djkou Dianou D‘Rouz, se kterou jsme kamarádky a je to fajn holka.

Jak vnímáš hudebně rozdíl mezi megaparties a klubem? Volíš různý druh desek nebo hraješ stejné věci jak na hale tak v klubu?

Na party pro tisíce lidí hraji víc našlápleji než v klubu, kde více experimentuji a vnímám publikum.

Navazuji na předchozí otázku na jaké desky (set) se tedy návštěvníci Envelopy od tebe můžou těšit?

Groovy hudbu s melodickými pasážemi. 

Trošku bulvární otázka po té co zdobíš již druhý velký plakát (Eternity,Bubbles) svojí fotkou, řady tvých fanoušků jistě porostou takže jak to vypadá s tvojí soukromou svobodou? :o)

Je to v pohodě, přicházejí mi maily od fanoušků, na které většinou odpovím, ale žádné dotěrnosti.

Během rozhovoru s tvým manažerem jsem se dozvěděl, že jsi také velmi vytížená prací v nahrávacím studiu - jak to tedy vypadá s tvojí tvorbou? Kdy se můžem těšit na další vinyl? Tvoje spolupráce s Chrisem Cowiem byla myslím velmi úspěšná.

S Chrisem si ve studiu velmi rozumíme, spolupracujeme již přes dva roky, takže se už dobře známe a víme jaká hudba a zvuky se nám líbí, což je velmi důležité. V dubnu mi vyjde deska na francouzském labelu LTD – jeden můj track a remix od Chris Cowieho a remix od Felipeho. Chystám také druhé vydání na mém vlastním labelu. Pracuji na materiálu pro label Pornographic, od kterého jsem dostala nabídku na release. Takže je toho celkem dost.

Jak vidíš budoucnost vinylů? Myslíš že přichází čas MP3 - Final scratch naplno nebo se ještě stále vyplatí jako podpora jména lisovat vinyly?

Nemyslím si, že vinyly někdy zaniknou, ale určitě se bude stále více rozšiřovat obchod s mp3 po internetu.

Jak hodnotíš snahu svých českých kolegů o produkci taneční hudby? Třeba poslední Jerryho vinyl Eclectic? Jaký je vůbec tvůj názor na českou producentskou základnu?

Jerryho desku jsem neslyšela, takže nemohu soudit. V Česku je spousta talentovaných producentů, které znám jako Dave Fish nebo Jergen a Hubiss.

A něco o nadcházejícím (snad) jaře-létě: Jaká jsou tvoje plány na tohle období? Bude vůbec dovolená nebo hraní, hraní, hraní?

Na jaře, tedy v květnu vyjde moje mixované CD pro distribuci Matrix Music / Intergroove. A chystám také oficiální DVD s rozhovorem a pohledem do mého života. V červnu pojedu se svým přítelem na dva týdny do USA – Las Vegas, Hollywood, Grand Canyon. To bude skvělý zážitek.

Děkuji za minirozhovor a pokud chceš ještě něco vzkázat partypeoples zde je prostor:

Těším se na vás!

 
Další bulbinkový mejdánek v Envelopě

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016