PARTYINFO

 

2005: SPACE ODYSSEY

Datum konání:
07.05.2005 - sobota
Místo konání:
Pardubice - Ideon
DJs:
Summer ElektroTechno stage - Westbam vs. Afrika Islam (Mr.X&Mr.Y, Love Parade, Mayday - Berlin/Los Angles), ScanX live (F-Communications - Paříž), Marko Nastic (Recycled Loops - Bělehrad), DJ Bold (Rush live, Vast Records, Kne'Deep - Adelaide)
The Pusher! aka Marcelo K2 (Advanced, Giant & Dwarf Records, Globalbeat - Sao Paulo), Toky vs. Hu (Rumenige, Numb, PVC / Surface, Backstage - Bratislava), Elektrabel live (Axis, Bassline - Břeclav), Orbith (www.djorbith.com - Brno)
Love Jungle Stage 2 - Ban Ban (Globalbeat - Curitiba), Katcha vs. Sayko (Workshop, Dvoika.troika - Praha/Břeclav), Lulu Rulez vs. MC Vaant (U Merka, Bassline - Pardubice)
Popis:
vstup 270/320/360 CZK
 
 
Westbam na radiu Life Informace o PVV Ideon + videa Velká soutěž o 100 lístků
2005: Space Odyssey
Jako předzvěst očekávaného a oblíbeného letního festivalu Summer Of Love připravil team Bassline kosmickou párty 2005: Space Odyssey v zajímavých nových prostorech PVV Ideon Pardubice.
 

Několika patrový prostor PVV Ideon nabízí dostatečné množství prostoru až pro 4000 lidí, samotný hlavní sál s velkými balkóny má rozlohu přes 1400 metrů čtverečních! Samozřejmostí bude vysokokapacitní šatna, dostatek barů s tak nízkými cenami, jak je znáte ze Summer Of Love. A dobrá cena vstupného, která začíná již od 270 Kč!

Summer Electro Techno - hlavní sál bude svědkem elektro-techno mejdanu s lasery, silným zvukem EAW, netradičně postavenou světelnou show na obřích konstrukcích, chybět nebude kosmická dekorace s projekcemi, laser show...
Po hudební stránce hlavní pódium přinese skutečně silný line-up:
Spolutvůrce evropského techna, Love Parade, Mayday, majitel království Low Spirit, autor desítek hitů a především úžasný bavič - ano, WESTBAM! Společníkem mu bude kolega Afrika Islam, se kterým se už mnohokrát představil ve strhující show Mr.X & Mr.Y. Scan X z francouzského labelu F-Communications si pro své české fanoušky připravil českou premiéru svého nového electro koncertu! Srbský DJ a producent Marko Nastic jako člen trojice Recycled Loops (Umek, Kanzyani) má rád svižné a temperamentní techno, tedy přesně to samé, co milují čeští techno fanoušci. Ty potěší zcela jistě také partner Rushe z jeho živého koncertního provedení, australský DJ Bold. Za Brazílii nastoupí The Pusher! aka Marcelo K2, ze Slovenska přijede potěšit české publikum stále velmi populární Toky, tentokrát ve společném a tvrdém techno setu s Djem Huem.
Českou scénu representují DJ Orbith a koncert Elektrabel, který za nedlouho vydává desku právě na Axisu!


Love Jungle, druhé drum'n'bassově jungleové pódium po loňském senzačním úspěchu na brněnské Flédě představí  předního brazilského DJe Ban Bana, djský souboj Katchy se Saykem, pardubickou divu Lulu Rulez ve tří hodinovém setu, společně s jejím dvorním MC Vaantem.

Více informací najdete od 1. dubna na www.summeroflove.cz

Vstupenky jsou prodeji od 20. března do 15. dubna za super cenu 270 Kč, od 16. dubna do 6. května jsou v prodeji za 320 Kč plus provize prodejců (obvykle 10% nebo 5%). Na místě je cena 360 Kč plus prodejní provize 10%

Předprodeje jsou v Music Stopu, U Merkura a Infocentru v Pardubicích, Bontonlandu Hradec Králové a Music Shopu Chrudim. Další předprodej je v síti TICKETPRO - www.ticketpro.cz.
Online předprodej je na www.shop.techno.cz a www.shop.rave.cz

 
Levnější lístky za 270 CZK už jen do pátku Do 15. dubna vstupenky pouze za 270 CZK 2005: Space Odyssey

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016