PARTYINFO

 

2005: SPACE ODYSSEY

Datum konání:
07.05.2005 - sobota
Místo konání:
Pardubice - Ideon
DJs:
Summer ElektroTechno stage - Westbam vs. Afrika Islam (Mr.X&Mr.Y, Love Parade, Mayday - Berlin/Los Angles), ScanX live (F-Communications - Paříž), Marko Nastic (Recycled Loops - Bělehrad), DJ Bold (Rush live, Vast Records, Kne'Deep - Adelaide)
The Pusher! aka Marcelo K2 (Advanced, Giant & Dwarf Records, Globalbeat - Sao Paulo), Toky vs. Hu (Rumenige, Numb, PVC / Surface, Backstage - Bratislava), Elektrabel live (Axis, Bassline - Břeclav), Orbith (www.djorbith.com - Brno)
Love Jungle Stage 2 - Ban Ban (Globalbeat - Curitiba), Katcha vs. Sayko (Workshop, Dvoika.troika - Praha/Břeclav), Lulu Rulez vs. MC Vaant (U Merka, Bassline - Pardubice)
Popis:
vstup 270/320/360 CZK
 
 
Westbam na radiu Life
Informace o PVV Ideon + videa
Předlouhá léta nebylo v Pardubicích kde udělet velkou akci, byl tu jen L-Klub a ne úplně dobrá malá hala Duhové areny. Po dlouhých jednáních se nakonec podařilo prostor přece jenom získat a to ne ledajaký. PVV Ideon Pardubice.
 

Pardubické výstavní centrum vzniklo v roce 1994 přestavbou z bývalých městských lázní. Dlouhá léta se zde pořádaly pouze výstavy a veletrhy, plesy,  šachové turnaje či kick box, před asi 3 lety zde byla jedna akce Formule West, ale až v posledním půl roce zde proběhlo několik koncertů a 7. května se zde poprvé uskuteční i taneční párty Space Odyssey.

Prostory pardubického PVV Ideon jsou 4 patrové, momentálně bude využito 3 pater - vstupní haly, hlavního sálu s bočními salónky a venkovní terasou, plus patra s balkonem.

Celý prostor hlavního sálu: šířka 22 m, délka 41,5 m, výška  8 m, celková je plocha 920 m2. Pro druhé pódium poslouží boční salónek: šířka 15 m, délka 20 m, výška  3 m o celkové ploše plocha 300 m2. Druhý a stejný salónek bude sloužit k sezení a odpočinku po protancovaných hodinách.

Zvláště v těchto nečekaně horkých letních dnech je duležitá informace o klimatizaci. V PVV Ideon je instalována silná a výkonná klimatizace, tedy nikoliv pouhé větrání či ventilace. Klimatizace v Ideonu vymění vzduch v celém prostoru za 15 - 20 minut, včetně vyčištění a ochlazení. Takže žádná sauna na tebe v sobotu nečeká, naopak velmi příjemné party prostředí!

PVV Ideon najdeš hned kousek od historického centra Pardubic, vedle plaveckého bazénu a L-Klubu. Adresa je Jiráskova 1963, z nádraží se k Ideonu dostaneš snadno autobusovými linkami číslo 6 a 8, vystupuje se na zastávce Karla IV., pak už jen přejdeš podchodem a Ideon bude přímo před tebou. Pokud pojedeš autem, přímo u Ideonu je dostatečně velké parkoviště.

A jak PVV Ideon vypadá? Udělali jsme krátký klip z celých prostor. Nabízíme ho v několika verzích, od nejmenší velikosti až po největší a ve dvou formátech, MPG a AVI. Kromě toho se můžeš podívat i na  fotogalerii

Video z PVV Ideon

Uvidíme se tam!  Už tuhle sobotu…

 
Velká soutěž o 100 lístků 2005: Space Odyssey Levnější lístky za 270 CZK už jen do pátku Do 15. dubna vstupenky pouze za 270 CZK 2005: Space Odyssey

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016