PARTYINFO

 

DISCOTHECA

Datum konání:
06.05.2005 - pátek
Místo konání:
Domažlice (Město) - Moskyto Bar
DJs:
Michael C (Sunshine, Pardubice), Molczik, Mr. Shorty, Home vs. Tomahawk, JackR vs. Malda, Tomy vs. Sens, Click Joe
Info:
molczik@techanalitic.cz
Popis:
start 20:00
 
 
Discotheca s Michaelem C v Domažlicích
Přátelé, kamarádi, kluci a holky.

Zima už definitivně vzdala svůj marný boj a naše smysly zaplnilo jaro! Co jaro. Skoro léto! A jak již nová Futurebeat anketa napovídá, nastává čas šumících jezů, voňavých lesů, procházek za svitu luny, zpívajících ptáčků a drsných chlastaček mimo město!!
 

A hned jedna taková se na nás valí, je to už poměrně stará známá a uskuteční se v pátek 6.5.2005 v nově zvětšeném klubu Moskyto v Domažlicích. A proč tam? Odpovím otázkou. Vy máte chuť trávit teplé, teď už skoro letní, víkendy v zakouřených městech a rozpálených ulicích?

Dámy a pánové, kluci a holky, 6.5.2005 Vás zveme na další díl klubové noci Discotheca!!!

O hudební produkci se postarají tito DJs: Speciálním hostem večera bude vycházející hvězda české trance music a objev loňského roku, pardubický DJ Michael C!! Doplní jej průřez toho nejzajímavějšího co plzeňské a domažlické luhy zdobí. Takže se na Vás těší pánové: Sens, Home, Molczik, Tomahawk, Tomy, Jack R, Malda a Click Joe. Vybírat tedy JE z čeho!! Ovšem chlapci nezahrají jen tak, leč v několika vzájemných soubojích, a to ve složení Sens proti Tomymu, Tomahawk proti Homovi a Jack R proti Maldovi.

Ovšem Discotheca jako vždy nenabídne pouze dobrou music. Připraveno je pro Vás první letošní party grillování (klobásy, buřty a masa s sebou!), discothecové dekorace, ovocný bar a po celý večer samé smiling faces. No a samozřejmě další různá překvápka, však uvidíte. Pec baba rozpálí už ve 20:00, takže doražte všichni včas, ať Vám to nemusíme ohřívat. Hlavním partnerem akce je Futurebeat.cz.

Všichni "open-minded" lidé jsou vítáni!!

PS: Jo a taky se budou slavit nějaký narozky, nebo co…

Zdá se Vám to jako nesmysl??

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016