PARTYINFO

 

DRUMSTATION 13

Datum konání:
08.04.2005 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Impact (The Engine/CH), Lockee (The Engine/CH)
MC R-Vee (Flexin’ Tues-Daze, Drum&bass arena battle team/UK), MC Jiminee (Flexin’ Tues-Daze/UK), IM Cyber (Shadowbox, Roxy), Mefuzo (Soundeviants, Messarosh), Suki (Drumstation, Sound One)
Info:
http://www.badpoint.cz...
Popis:
vstup do 22:00 50 CZK, po 22:00 100 CZK
Line-up:
20:00 - 21:00 dj SUBDEGA (vítěz soutěže)
21:00 - 22:00 dj GOFLIN (vítěz soutěže)
22:00 - 23:30 dj IM CYBER
23:30 - 01:00 dj LOCKEE + mc Jiminee
01:00 - 02:30 dj IMPACT + mc R-VEE
02:30 - 04:00 dj MEFUZO + mc Jiminee + mc R-VEE
04:00 - 05:30 dj SUKI
05:30 - ??:??
 
 
Vítězové soutěže a aktuality
Drumstation 13 - Higher D'n'B NRGY je již na spadnutí, koná se již tento pátek 8. dubna v Matrixu. Přinášíme poslední informace přede akcí včetně line-upu a aktualit.
 

Akce začne přesně úderem 20 hodiny a to setem djů, kteří vyhráli soutěž pořádanou společně s Drumandbass.cz. První výherce se jmenuje dj SUBDEGA a ačkoli hraje pouze jeden rok, porota ho díky mimořádnému talentu vybrala, takže SUBDEGA zahraje svůj do ragga-jungle orientovaný set na začátku Drumstation.

Po něm nastoupí hlavní výherce dj GOFLIN se svým d’n’b setem. GOFLIN je z Kladna, hraje asi dva roky a zatím se objevil v místech jako Boiler, Wakata, C19, Lokalita, DVD. Přehled všech soutěžících a link na jejich sety najdete na stránce akce www.badpoint.cz/drumstation

Přijďte na akci včas a podpořte výherce soutěže, ale taky svojí peněženku, protože do 22 hodiny je vstupné pouze 50 Kč!!!

ImpactDalší novinkou je CD set dje IMPACTa, který namixoval před 14 dny a obsahuje nejaktuálnější dnb pecky. Set bude v omezené míře v prodeji na akci.

IMPACT je headlinerem DRUMSTATION - HIGHER D'N'B NRGY je dj IMPACT, dynamický a razantní dj ze švýcarských The Engine, který před mnoha lety začínal na techno-hardcoru. Dj IMPACT podal skvělý výkon na DRUMSTATION XTRA, ale jeho set  spousta lidí kvůli pozdní ranní hodině nezažila. Teď dostávají šanci si jeho set  pořádně vychutnat. Zároveň jsme pozvali i jeho stájového kolegu, kterým je dj LOCKEE. Tento přední švýcarský dj a rádio moderátor na HIGHER D'N'B NRGY chystá pořádně výbušný kufřík desek.

JimineeZa Anglii nastoupí tandem mc R-VEE a mc JIMINEE (Flexin’ Tues-Daze, drum&bass arena battle team). R-VEE na svém projevu pracuje každý den, drum and bass je pro něj vším, což se projevuje ve vyhraných soutěžích a množstvím bookingů s významnými d’n’b djs, jako třeba Ed Rush, Grooverider, Nicky Blackmarket, Mampi Swift. R-VEE také pravidelně vystupuje na d’n’b stanicích LifeFM, Future Drumz, Pyrotechnic, Ukrumble a dalších. Mc JIMINEE s R-VEEm spolupracuje již od prapočátků jejich kariéry a dohromady tvoří sehraný pár, který si zvládá předávat mikrofon rychlostí světla.

Z domácí NRGY ligy jsou nominováni: djka IM CYBER (Roxy, Shadowbox), dj MEFUZO (Messarosh, Soundeviant), dj SUKI (rezident DRUMSTATION). O IM CYBER je známo, že dovede zahrát i hodně hustý set, k čemuž jsme jí pro tuto akci vyzvali. Věříme, že nás bude dobře reprezentovat -  prostě se můžeme těšit na drsnost v sukni :o)

Dj MEFUZO pochází z Plzně, je rezidentem klubu INSPIRAL, člen Messarosh, Sound Deviant crew a krom toho, že hraje hodně úderně, pořádá moc dobrý mejdany. Třeba SPACEWARP v plzeňských podzemních garážích s Black Sun Empire byl na Plzeň totálně neuvěřitelná akce!

K SUKImu, organizátorovi Let it roll, Reggae meetingu, dalších akcí, rezidentnímu djovi DRUMSTATION, asi nění potřeba nic více dodávat.

Na akci, díky hlavnímu partnerovi akce – clothing company shop.badpoint.cz, která se specializuje na jungle & hard core style, je do 22h speciální vstupné pouhých 50 Kč!!!

Big up!

Takže 8. dubna higher drum and bass energy - jak v jevišti tak v hledišti!

Více informací hledejte v médiích a na www.badpoint.cz/drumstation

 
Higher D'n'B NRG - to je Drumstation

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016