PARTYINFO

 

MÓDNÍ PŘEHLÍDKA HANY KUBEŠOVÉ

Datum konání:
12.03.2005 - sobota
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Marcco & Yak
Live:
Miou Miou
Info:
http://www.fleda.cz
pr@fleda.cz
Popis:
módní přehlídka s koncertem a následnou aferparty start 21:00
 
 
Netradiční módní přehlídka
U této netradiční módní přehlídky jde spíše o audiovizuální show, kde modely předvádějí herečky, zpěvačky a lidé z brněnského kulturního prostředí. Na přehlídce autorka úzce spolupracuje s divadlem Husa na provázku, jedním z nejuznávanějších kadeřnických salónů Střihoruký Edward, studenty FAVU a dalšími.
 

Jedná se o audiovizuální prezentaci modelů v čase, na kterou plynule naváže koncert velmi nadějné domácí kapely Miou Miou, jejíž tvorba se dá přirovnat k produkci britských Stereolab a po níž bude akce plynule přecházet v all night party s djs. Na této přehlídce se návštěvníci pohybují mezi předváděnými modely autorky, které jsou na místě rovnou oblékány, česány atd.

Všichni vystupující včetně kapely, djs, kadeřníků a dalších lidí na akci se podílejících, jsou oblečeni přímo do prezentovaných modelů a pohybují se mezi návštěvníky ve speciálně audiovizuálně (projekčně a zvukově) upraveném prostoru bez přehlídkových mol atd. Minule se přehlídka uskutečnila v divadle Husa na provázku a v jeho katakombách, kde se setkala s velkým úspěchem!

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016