PARTYINFO

 

KAMIKAZE CLUBSTARS

Datum konání:
14.05.2005 - sobota
Místo konání:
Pardubice - Ponorka
DJs:
Bon Finix (Kypr, hit&house&energy), B.one.K (special hit-house&trance set/Praha), Yess(trance-house set), Tzésar (hit&house&energy), Loud (Barakuda.cz), Fojtych
Info:
http://clubstars.aktualne.cz
Popis:
vstup 89 CZK (v pyžamu zdarma:), start 20:00
 
 
Bon Finix poprvé v Pardubicích
V sobotu 14.května se Vám pardubický hudební klub Ponorka pokusí přiblížit nový hudební styl, který zachvátil celou Evropu. Dost bylo už stereotypních a neustále se dokola opakujících parties, jež klubery v mnoha případech spíš znudí a nenabídnou jim nic nového. Až nyní je tu konečně něco, co Vás pořádně zvedne ze židle díky neskutečnému množství energie.
 

Kamikaze Clubstars bude po dlouhé době vymazlený mejdánek, na kterém se můžete pomazlit se sexy temperamentními rytmy, skvělou klubovou atmosférou a užívat si opravdovou nespoutanou radost z hudby..

Poprvé do východních Čech dorazí kyperský dj Bon Finix, jehož djská kariéra míří vzhůru přímo rychlostí světa a stává se nejoblíbenějším djem nové generace, mistrem v přednesu kvalitní club house music. Svědčí o tom i jeho umístění v první desítce ankety Objev Roku 2004. V minulém roce zahrál na festivalu Creamfiels, hostoval v kyperských i českých radiových show, u nás např. Fajn radio (DanceXtasy), Evropa 2 (Extravaganza) a Deejay radio. Jako speciální host z UK dorazí velmi známý Dj Fojtych a předvede new wave house a electroclash set. Do Čech se vrací po roce a podle jeho slov si chce tuto návštěvu a párty pořádně užít, takže se můžete těšit na speciální živelné vystoupení:)

Nebude chybět ani česká klubová špička:

B.One.K ve speciálním progressive house & trance setu k nám zavítá až z daleké Prahy
Yess překvapení večera - ve výjimečném 90 minutovém tech-houseovém setu, resident dj
Tzésar 75 minutový hit&house&energy mix speciál, resident dj
Loud mladý dj, který namixuje funky houseové rytmy a veselosti

Pro všechny příznivce nenuceného tance a milovníky euforické zábavy zbývá jen dodat:
přijdte si to užít a doražte v hojném počtu jako obvykle. Nejvytrvalejší tanečníci/tanečnice získají na konci akce hudební nosiče (CD nebo vinyl), navíc každý 10. návštěvník obdrží u vstupu techno nebo house CD dle vlastního výběru.

Více hudby a informací budete moci naladit 11.5. na rádiu Life 91,6 FM od 22hod v pořadu Re:Fresh, hosté pořadu Djové Yess a Tzésar živě na www.radio-life.cz

Více online informací, hudby a novinek najdete na http://clubstars.aktualne.cz

Těšíme se na Vás a přejeme v sobotu všem skvělou a originální zábavu.

 
Exklusivní odhalení - ze života dje B.one.K Novinky ke Kamikaze Clubstars Taneční párty pro moderní lidi

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016