PARTYINFO

 

KAMIKAZE CLUBSTARS

Datum konání:
14.05.2005 - sobota
Místo konání:
Pardubice - Ponorka
DJs:
Bon Finix (Kypr, hit&house&energy), B.one.K (special hit-house&trance set/Praha), Yess(trance-house set), Tzésar (hit&house&energy), Loud (Barakuda.cz), Fojtych
Info:
http://clubstars.aktualne.cz
Popis:
vstup 89 CZK (v pyžamu zdarma:), start 20:00
 
 
Bon Finix poprvé v Pardubicích
Exklusivní odhalení - ze života dje B.one.K
O tom, že se v sobotu 14.5.2005 bude poprvé v historii východních Čech a poprvé v Pardubicích konat taneční párty ve stylu hit&house&energy Kamikaze Clubstars jsme Vás už informovali. Jelikož se akce v pardubické Ponorce již blíží, vypluly na povrch jisté skutečnosti. Prvně byla odhalena pravda o Dji B.one.K. Za čím vězí sláva tohoto úspěšného dje a jak to už celých 7 let a 7 dní v týdnu má pěkně vymyšleno si můžete přečíst exklusivně právě na našich stránkách:
 

Exklusivně odhalen DJ B.ONE.K!!

Pondělí-pátek:

1) Vstávám před 5, nabrousím kosu a jdu na to. Posečenou trávu nechám chvíli uschnout, aby králíci neměli nafouklý břicha.

2) Kolem 7 otvírá sámoška, tak letím pro rohlíky a máslo.

3) Kolem 9 se mi podaří konečně nastartovat starý žígo, tak rychle letím na ten internet do ty internetový kavárny. Občas mi musí zapnout ten počítač a ukázat mi co s tím mám dělat.

4) Od 10-12 vyřizuji poštu a některé telefony a tak jsem si kvůli tomu teď u souseda pořídil ten telefon do kapsy, u toho starého mi trčely dlouhé dráty z kapsy.

5) Po 12 jdu na oběd. Obvykle si dávám prejt se špekovýma knedlíkama a nebo si oloupu vysočinu a k tomu kus domácího chleba od sousedky, má ho moc dobrej! A nebo když zrovna někdo zabíjel tak i prdelačku, nebo bejčí koule.

6) Od 13-14 odpočívám.

7) No a po tý 14:00 dělám obvykle to samé co mezi 10-12.

8) Když už se nachyluje k večeru, jedeme se i s rodinou podívat do města, aby sme zjistili kdy a v kolik je burza. Na burze si kupuju obvykle kazety z Polska anebo z Ruska abych měl těm lidem co pouštět.

Pátek-neděle:

1) V pátek ráno mi volá starosta aby mi řekl, jestli ta pouť je teď v pátek anebo v sobotu.

2) Když už vím, v kolik je pouť, vezmu si džíny, většinou plísňáky, co jsem pořídil na burze, k tomu košili s proužkama a texasky. Do tašky si dám kazety, sváču a bandasku s kozím mlékem.

3) Jdu k holiči nechat  si zkrátit knír a učesat pěšinku.

4) Natočím klikou žígo a pospíchám na město, buď  na pouť a nebo do tělocvičny, kde se navečer odklidí cvičební kruhy a kozy a různé jiné bedny a harampádí. Přivezou tam nějaké jiné bedny, zepředu mají nějaké otvory.

5) Když už se starostovou ženou rozvěsíme poslední výzdobu, přichází můj čas.

6) Kolem 20:00 začneme shánět sluchátka, protože ty z výboru si zapomněl traktorista na uších a moc prý ani nehrajou.

7) Obvykle po 22:00 je již zábava v plném proudu a já jak o život pouštím kazety co jsem pořídil na burze. Starosta i s jeho ženou jsou u výčepu když už hostinský někdy nemůže.

8) Po půlnoci mi nosí nějaké lístečky s písničkami na přání a to já nejradši! Tuhle nedávno jsem skončil na seníku s nějakou slečnou za to, že jsem ji pustil na přání tu novou pecku od Vanila Ice!

9) No a takhle to mam skoro každý víkend už asi 7 let! No neber to!:)


14.5.KAMIKAZE CLUBSTARS – Ponorka PARDUBICE více na http://clubstars.aktualne.cz

Radost z hudby a pořádný klubový mejdan obstarají djs  BON FINIX (Kypr), FOJTYCH (UK-CZ), YESS, B.ONE.K, TZÉSAR, LOUD.

Veškeré info naleznete na webových stránkách  http://clubstars.aktualne.cz, kde máte také možnost stáhnout si od vybraných djs mixované sety. Pro ty, kteří mají pomalejší připojení – 11.5.2005 živě na rádiu LIFE 91,6 Frequency Modulation vystoupí djové YESS a TZÉSAR, čeká Vás spousta hudby, která na českých rádiích není běžně slyšitelná – od nejsvižnějšího energy houseu po techno v djské exhibici, kdy se s hudebními asfalty rozhodně uvedení djs mazlit nebudou :)

 
Novinky ke Kamikaze Clubstars Taneční párty pro moderní lidi

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016