PARTYINFO

 

KAMIKAZE CLUBSTARS

Datum konání:
14.05.2005 - sobota
Místo konání:
Pardubice - Ponorka
DJs:
Bon Finix (Kypr, hit&house&energy), B.one.K (special hit-house&trance set/Praha), Yess(trance-house set), Tzésar (hit&house&energy), Loud (Barakuda.cz), Fojtych
Info:
http://clubstars.aktualne.cz
Popis:
vstup 89 CZK (v pyžamu zdarma:), start 20:00
 
 
Bon Finix poprvé v Pardubicích Exklusivní odhalení - ze života dje B.one.K
Novinky ke Kamikaze Clubstars
Přinášíme Vám pár zásadních novinek týkajících se taneční párty Kamikaze Clubstars, která se uskuteční 14.5.2005 v prostorách klubu Ponorka v Pardubicích.
 

Poprvé v historii východních Čech se tak uskuteční taneční párty ve stylu hit-house-energy, na které zahraje kyperský top dj a rychle vycházející hvězda již také v ČR – BON FINIX.

Před pár dny se nám podařilo domluvit dalšího hosta, který přijede zahrát na taneční událost, jež Vás bude ladit na přicházející léto 2005. Po ročním pobytu v UK se vrací tzv. na "otočku" zpět do ČR velmi známý dj – DJ FOJTYCH. Představí ve zcela nové podobě, učarován tamější klubovou scénou a new wave housem. Poté, co si oblíbil vyhlášené UK kluby Fabrik, Ministry Of Sound a The End – AKA, se mezi jeho nejoblíbenější dje a producenty zařadili Axwell, Soul Central, Timo Mass, Soul Avenger a další.. Podle jeho slov, si chce návštěvu v ČR pořádně užít, protože se sem opět jen tak nedostane, tudíž čekejte speciální živelné vystoupení a dávku nejnovější energické house music a electroclashe:)

Na stránkách akce http://clubstars.aktualne.cz najdete nově také dva DJ setypřibližující současnou podobu new wave house music – DJ Bon Finix - Eclectric mix 2005 (house s prvky electra) a DJ Tzésar – Clubstars 2005 (hit&house&energy), speciálně namixovaný set pro internet s playlistem skladeb… To vše na uvedeném webu. Navíc se můžete těšit ještě na další dj mixy během měsíce dubna.

Blžší informace na rádiu Life 91,6 FM ve středu 11.5. mezi 22h-24h v pořadu Re:Fresh, kdy Vám hudební asfalty hostů pořadu - DJ Yesse a DJ Tzésara přiblíží unikátní párty v živých mixech

 
Taneční párty pro moderní lidi

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016